"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



diumenge, 26 de febrer del 2012

Llibret i poema C.D.CASTELLÓN-R.MURCIA 4 NOVEMBRE 1979











Hui és un dia trist per als albinegres. Els nostres equipiers estan de vaga, justificada per totes les tropelies patides. Anava a escriure sobre altre temeta però el cor em fa treure este butlletí que donaven a les portes de Castàlia concretament el dia 4 de novembre de 1979, 2ª divisió (única per aquelles dates) contra el Real Murcia. Apareix un Romanç cronològic del poeta del poble Pepe Forcada i Polo dedicat al aleshores president Antonio Sales (esdevé en un panegíric...) per commemorar els 58 anys d´existència del club, on recorda el seu naixement i inauguració del legendari Sequiol, així com un ràpid repàs a les gestes albinegres amb ascenssions i tot. Per rematar, un extra de moralitat. Nomena al mític Alanga com a paleta, el valent Salao, Capdesigle, el referee Cosín... i com no ! a l´inspirador, infusionador Secretari Varella. Agradarà als albinegres nostàlgics, terme encunyat per l´amiga Begoña.

PUNXEU SOBRE LES D´A BAIX PER VEURE-HO MILLOR i llegiu-la, paga la pena.

També el Marcador Simultáneo DARDO, que aleshores ens informava en directe dels resultats dels altres partits, tots a la mateixa hora, era altra època... classsificacions amb positius i negatius...

Ah ! I por el mismo precio la publicitat proustiana !

Pa penas, la de hui... solidaritat amb els jugadors i PAM PAM ORELLUT !!

6 comentaris:

  1. Citosa, mare meua, ¿eixa no és la immobiliària que va construir les piràmides de Giza? Bon treball arqueològic, Hoangh, sí senyor. Això sí, la rima del romanç una mica forçada.

    ResponElimina
  2. I les camisas Arpón, calzados Paredes i Finisterre Seguros Generales del marcador DARDO no tienen desperdicio...

    Referent a la rima quedemos amb el fons i no en la forma, no serem ni culteranistas ni conceptistas, visca el romanticisme !

    Vull destacar la menció a VARELLA, es veu que les seues orelles han tingut molta trascendència al llarg de la història, o era l´elefant ? crec que les dues coses.

    ResponElimina
  3. Respostes
    1. PER QUÈ? pel romanticisme, per l´elefant, per Finisterre Seguros Generales? he,he.

      Elimina
  4. Osti tu que recuerdos, el marcador Dardo. Como han cambiado los tiempos ahora con internet en cualquier sitio te enteras de cualquier resultado, antes estabas en Castalia mirando como cambiaban el numero y a que partido correspondia la marca.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara no hi ha emoció, Jaime, esos momentos de incertidumbre...

      D´això es tracta, de resurgir records.

      Elimina