"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dijous, 6 d’octubre del 2022

L´himne primigeni de 1941. Vídeo de Sergio Babiloni.

 

 

 Gràcies a Sergio Babiloni Mañanós i al seu equip tenim una meravellosa versió del primer pam pam orellut del 1941 que vull quede plasmada al blog de records albinegres personal. Ja coneixiem la lletra però escoltar-la gravada és un plaer, a més de l´homenatge que fa a l´equip de l´ascens a 1ª divisió. 




Ara es comprén millor el perquè la gent de l´antigor cantava la entranyable tonaeta del pam pam orellut més o menys així:

El Castellón es un equipo
de la primera división
que cuando juega
dice el contrario (o en el estadio)
ya viene el coco y mete un gol.

Tot té un perquè i, em repetisc molt, conèixer la història del C.D. Castelló és apassionant, tot i que a molta gent li pareguen bovaes. La lletra és desfasada o inclús infantil, per això van aparèixer en escena els maneguetes de Chencho i Quiquet per actualitzarla i gravar-la al 1972:


Gràcies doncs a Sergio i als que han fet possible esta gravació i així mateix per incluir el nom d´este blog albinegre al final del vídeo als crèdits.

Pam pam orellut!, que esta temporada pinta molt bé, Bob està ficant ordre en totes les facetes. Voulgaris magistral! li dediquem esta cancó que ens va sugerir el bou Atunero! com som un poc prehistòrics... 
    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada