"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dissabte, 1 de novembre del 2014

Ramón Mª Calderé, nou entrenador del C.E. Castelló.
























Calderé! Calderé! el jugador de Vila-Rodona acaba d´aconseguir el tercer gol del Barça a l´estadi Santiago Bernabeu !!
Aquestes emocionades paraules de Joaquim Mª Puyal les tinc gravades en una cinta de cassette i en la meua memòria secció blaugrana. Calderé és el nou míster del Castelló i li desitje tota la sort del món, aquella que no va tindre Jordi Vinyals
Calderé és experimentat, temperamental i era jugador físic, espere trobe la fòrmula per treure´ns de l´infern. Com siga, no estem per demanar, això si, no m´agradaria s´oblidés de xiqüelos casolans amb qualitat, combinar força i tècnica, amb un mínim de canterans, sempre s´ha donat eixa condició repassant la història dels ascensos albinegres.

Per conèixer-lo:

http://blogs.20minutos.es/quefuede/2009/01/29/quao-fue-de-calderao/

Com a fet anecdòtic, sembla ha tingut algun problema amb la Benemèrita per assumptes esportius. No passa res, nosaltres també, ha,ha:

http://hoanghoat.blogspot.com.es/2010/09/basquet-com-uns-delinquents.html




Aquell partit:

1ª jornada de lliga, no va ser televisat i, supose junt al meu germà, vam gravar els gols de la narració de Puyal, quan podíem escoltar Catalunya Ràdio lliurement. El tercer gol el marca de cap Calderé tras deixada de Schuster i centre de (sembla) Víctor, qui apareix a la foto amb el castellonenc i mediàtic Pichi, Sánchez i el propi Calderé. El jugador de Vila-Rodona podria ser l´entrenador de Vila-Rodona que ens done una alegria a tots els orelluts com aquella nit de fa 30 anys als blaugrana com jo.

BENVINGUT !! ... que rima amb PAM PAM ORELLUT !!

http://www.fcbarcelona.es/futbol/primer-equipo/detalle/ficha/reial-madrid-fc-barcelona-0-3

6 comentaris:

  1. Respostes
    1. Juanmi, t´han eixit uns crits d´ànim molt blaugranes. Nosaltres tenim l´històric, sonor i bonic PAM PAM ORELLUT !! ;-)

      Elimina
  2. Respostes
    1. Es vital. Como dice Pepe Beltrán en "Las Cuarenta" de esta semana ("Misma piedra") esperemos contagie a sus pupilos RABIA y ORGULLO que lo distinguían...

      Fragmento anterior a esta frase que no me resisto a copiar:

      "El escudo del escudo luce nombre ilustre, una forma inteligente de enamorar, como si en tan triste averno futbolístico nos fueran a alfombrar el paso por la simple llegada de un ex internacional y ex campeón."

      Que salgamos de aquí i avant...

      Elimina
  3. ¡ Collons tú, el Calderé ! Ja pensava que estava retirat d'aquest món del fútbol.
    Si hi posa la mateixa empenta que quan jugava, segur que triunfareu.

    Salutacions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esperem. La 1ª decisió (si és d´ell) no m´ha agradat, demà no tenim cap lateral esquerre... Més de vint jugadors, amb cromos repetits, i tiren a un xaval, Alberto Ramos, que ho feia bé i és l´únic 3.

      Salutacions, Cantona !

      Elimina