"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dilluns, 18 de març del 2013

Balls de pel·lícula: El marido de la peluquera

Avui encetem una nova secció en el bloc de misser Hoangho. S’anomenarà Balls de pel·lícula i no crec que tinga gens d’interès; tanmateix, sóc optimista i espere que arribem si més no a la trilogia.


La història del cinema ens ha deixat balls i números musicals inoblidables, com ara el de Gene Kelly a “Singing in the rain” o el final de Grease, amb aquell John Travolta que anys després es convertiria en actor i aquella Olivia Newton John de la qual aquest bou, jove aleshores, es va enamorar perdudament.

Però en aquesta secció buscarem alguna cosa diferent, balls estrafolaris, o que no destaquen per la seua perfecció, i que tanmateix tenen un encant especial. Així doncs, comencem amb el ball de el marido de la peluquera que clou la pel·lícula El marido de la peluquera, de l’extraordinari director Patrice Leconte.


http://www.youtube.com/watch?v=lw71cxIRBOc

Espere haver posat bé l’enllaç. És que sóc bou i no entenc molt de yutubos.

3 comentaris:

  1. Només et falte etiquetar, Atunero. Magnífica iniciativa la secció dels balls.

    Em ve a la memòria la dança de Zorba d´Anthony Quinn, ara bé, és més civilitzat i tradicional q el destarifat del MARIDO DE LA PELUQUERA. No per cultura cinéfila ni musical sinò pq ahir vaig veure una pel.li on eixia.

    ResponElimina
  2. Atunero, un seguidor per correu privat:

    felicitar-te per la elecció del tema del teu últim post "El marido de la peluquera" es una peli que m'agrada molt, i a més a més eixe ball que has enllaçat és una passada.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies. No esperava una bona acollida a la nova secció. Provaré de trobar alguna cosa més estrafolària encara, muuuuuuu....

    ResponElimina