"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



diumenge, 13 de novembre del 2011

VALORACIÓ ENQUESTA I RETRANSMISSIÓ ALBINEGRA en directe.


Esta imatge diuen que correspon al polític perfecte...jo no sóc tan atrevit però és molt factible.

Estic un poc atabalat, perquè escric mentres escolte el Torrevieja-C.E.Castelló , anavem guanyant i ens han empatat... roja! roja! codazo i patada, al carrer! toma! som un més... los hijos de puta se oyen por doquier, ja,ja.

Anem bé en l´enquesta, es va animant, ningú ha caigut en el vot de la majoria, PP-PSOE, va guanyant el PACMA (aixó són els amics d´Atunero, je,je) i n´hi ha varietat, només un vot, però tenim de tot, comunistes, catalanistes, pirates, rosesdíez... un error ha sigut no contemplar la possibilitat de l´ABSTENCIÓ. M´ho ha advertit un malalt de la política, reflexiu com podeu observar. No es pot arribar a tot i més quan es fa a vuelapluma, je,je. Hay peores encuestas por ahí... hay peores cárceles que las palabras (La sombra del viento)

22 de la segunda, sigue el empateeeeeee. Sigues valent, Cabello Rubio !! (curiosos cognoms del nostre entrenador)... altre tío al carrer !! a por ellooos!! Trau a Filderam Marc ! més insults en lontananza, ja,ja. Ja està ací Mark amb k com van posar al marcador el diumenge passat, més valencià i menys anglés. Han muntat una barraca superior...


aaiiiiiiiiii Castelló ! un golet !! sóc pessimista, és complicat derrocar la barraca... alicantina.
Buf ! per poc ens marquen, el partit s´ha tornat boig... paradón del porter rival, però no valia, offside... stic nerviós... més fotos...


l´enviat especial ens envia una foto del partit. Els comentaristes es calenten ... ALTRA EXPULSIÓ ! (l´entrenador rival) expresiones soeces del narrador, ja,ja, la passió del moment i FINALLLLLL, llàstima, ens ha faltat ambició ... en fi, un puntet, el líder ha perdut i ens quedem a dos puntets de la promoció...

M´ha agradat esta nova experiència de comentar en directe.
TORREVIEJA 1 C.E.CASTELLÓ 1, resultado final, saludos cordiales desde el blog de Hoangho, je,je. (tópica i manida maniera d´acabar la retransmissió)

post-partit: los nuestros son los blues... aixina no es pot guanyar, home ! on estan el blanc i el negre? fora! sense blau !! irreconeixible Castelló !

6 comentaris:

  1. Hoangho, como es que ahora todos visten Joma?, fijate en los resumenes de cualquier división la mayoria la llevan, sera por dinero?
    Una pena el empate, pero podria haber sido peor.

    ResponElimina
  2. Hoangh! Quina revelació! Eres el Chencho del segle XXI!

    ResponElimina
  3. papacangrejo, la explicación es esa, se ve que es bastante barata, lo comentaban en el foro, fuente de sabiduría...tal como se puso el partido un empate sabe a poco, pero lo peor es la imagen, demasiado conformistas se ve.

    Ximo, ets un hiperbòlic...¡por los clavos de Cristo! Va ser per matar els nervis, quan veia tant d´expulsat em vaig alterar.

    ResponElimina
  4. Misser Hoangho, crec que el Jimorramos eixe ja se n'està passant, de gracioset. ¿Li aplique ja el Protocol Corre Que Te Pillo?

    ResponElimina
  5. Vaja, he arribat tard a la transmissió en directe, a veure si ho repeteixes... ho també ho pots fer el diumenge este, el famós dia 20, sí, podries fer conexions amb els interventors, presidents de taula i tal... :D
    La foto del "treballaor exemplar" genial :D

    ResponElimina
  6. Atunero, un dia us presentaré perquè observe con estupefacción que no us porteu massa bé.

    Ximo Acapu, gràcies, però no crec tinga tanta emoció, ni durant la jornada ni després als resultats. De totes formes prenc nota. Igual alguna anècdota, verbigracia, a mi m´agrada posar-me una samarreta d´Euskadi al votar per a que me mire malament algun nacionalista espanyol, mayormente del P.P. Es de mànega curta, estarem atents al hombre/mujer del tiempo.

    ResponElimina