"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dimarts, 22 de novembre del 2011

ANÀLISI AD LIBITUM (amb permís gillanià) de la votamenta.


El PP i PSOE, malgrat la foto de la dona amb banderes i estampeta-escapulari, vam quedar que ens dona igual, són el mateix.

COMPROMÍS: una veu del País Valencià a la capital de les Espanyes.

PACMA: ha passat de 44.000 vots aprox. al 2008 a 101.000 ara. Enhorabona als animalistes i supose que al nostre bou ATUNERO.

Han augmentat I.U, C.I.U. i UPyD, la locuela ha obtingut més d´un milió de vots però per culpa o gràcies a la llei d´Hont té 5 escons. Està molt enfadà, la foto és d´arxiu.

Falange E. de las Jons: batacà estrepitosa, tal vegada motivada per no obtindre avals necessaris a alguns indrets. De 14.000 a 2.869 vots.

España 2000: els tenim tots ací, de 9.226 a tota Espanya, 3.685 entre nosaltres a Castelló.

Capítol apart a Euskadi: els bascos són molt bascos, com deia fa temps Joaquim Mª Puyal.

Amaiur 24,12
PNV 27,42 TOTAL... 51.54 %

PSE-EE 21,54
PP 17,80 TOTAL... 39,34 %

E.B. 3,68

I en el 2013, en principi, eleccions autonòmiques.

Qué us ha semblat la votamenta, poble ?

7 comentaris:

  1. no entenderá el qué? la votamenta? la ley d´Hont? a los vascos? por qué papacangrejo tiene dos personalidades? ... ja,ja.

    amb la llei d´Hont "sense províncies" agafant España com una unidad en lo universal, el PACMA hagués tret un diputat, posiblement Atunero, per aixó permaneix callat. Igual explota com la elegant Rosa Díez.

    ResponElimina
  2. Jo perquè estes eleccions estave molt desencantat i molt constipat, però després de llegir-te ho tinc clar per a les properes: el PACMA.

    Molt bona cita del tío Tomás la que has possat ahí dalt del blog, i m'agrada el nou diseni (s'escriu "diseni", no?) del blog.

    Salut

    ResponElimina
  3. Yo me abstuve de votar (intenté abstenerme por correo, pero el Sistema pseudo-democrático no tiene prevista dicha posibilidad). Las elecciones son una farsa.

    ResponElimina
  4. Ximo-Acapu, Gillan, som una banda de desencantats i "protestants", cadascú en els seus tics, però crec que almenys ens plantejem algunes "poblemàtiques".

    ResponElimina
  5. ah ! gràcies, Acapu, es diu diseny, però estic disgustat, m´han dit que sembla del Madrid... a vore si ho remediem... o no. Del Madrid seria blau fosc o en la bandera espanyola.

    ResponElimina