"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dimarts, 8 de novembre del 2011

A qui votem?


Com estic un poc malfeiner he caigut en la vulgaritat i he preparat una enquesta política per als habituals o espontanis del blog. La podeu vore al nord-est de la pàgina, nem a vore, igual que Catalonia a les Espanyes, al nord-est. La he habilitada de maniera que es pot votar a més d´un, per matar la monotonia i alhora animar el cotarro. Penseu-lo bé, no us precipiteu... no hi hà pressa, ací som legals i tenim de temps fins el dia 18 a les 23:59 hores, el 19 ens podrien denunciar ! estem en el ojo de mira... he rebut una amonestació verbal des de la Interpol Valenciana, jo no sabia ni que existia, es veu és una subdelegació dins el Ente, una cosa com les Diputacions per entendremos, amb subdelegacions als pobles... pregunteu-li a Rubalcaba... o millor a Moliner, Aparici i cía, que estan a favor.
Bé, concretant, l´amonestació és per comentaris del bou Atunero sobre la gran Rita Barberà. Desafortunados comentarios insultantes y Reiterativos posa, en anglés, castellà i llatí (es nota que ens segueixen...) i açò és greu. En valencià, no, per fotre. M´han prohibit rotundamente y de forma expresa publicar-la.

A reflexionar doncs, a pensar, però tampoc massa, tu! Jo votaré el que ací ixca, si algú creu que tinc poca personalitat... té raó, ja,ja... es que estic malfeiner.

post-reflexió: obsérvese el recurso literario de finalizar el escrito con la misma expresión o idea que al principio. Influencia de Ruiz Zafón, Julio Llamazares... ¿Rubalcaba o Rajoy?... de Antal Dunai ? o reminiscència de l´homo pleonastiquensis?



Aclaració final, no poètica i necessària: l´expressió estem en el ojo de mira no vol influir en el vot de ningú. És una mera casualitat. Per als forasters: Roger Mira és el candidat al Congrés de Compromís per Castelló, fill de Joan Francesc Mira, l´il.lustre escriptor.



¿pero esto qué es? ... Matías Prats dixit.

Es un acte cultural -respón Jesús Oliver.

6 comentaris:

  1. Gran Rita Barberà? Ha, ha, ha. Molt gran, sí, massa gran... Jo, per la meua banda, votaré a eixos sis de la foto, tan ben vestits, per fi els polítics evolucionen, el que passa és que no sé de quin partit són.

    ResponElimina
  2. papacangejo: son las doce que aparecen en el Senado, agrupadas bajo criterios espontáneos. Pos zí, es POSI, ja,ja.

    Ximo: és una parella d´homo pleonastiquensis, estàn repetits, per tant podrien ser P.P.-PSOE perfectament.

    L´expressió "en el ojo de mira" és un matxambrat a lo Josety, en realitat seria "en el ojo del huracán" o "en el punto de mira". Són els lògics nervis davant les eleccions, compreneu-ho.

    Por sierto, hui he sigut nomenat pel gran (d´il.lustre, no com la Rita) Pepe Beltrán en la columna del Levante. Un honor. Tinc l´ego massa pujat, perdoneu.

    ResponElimina
  3. Altra cosa: 31 visites en poques hores d´esta entrada desfassada:

    http://hoanghoat.blogspot.com/2010/08/bones-vibracions-albinegres.html

    Es per Jordi Vinyals, ex-entrenador albinegre i que s´ha clavat en Mouriño el farandulero.

    ResponElimina
  4. Jo votarie a Kalvellido si es presentare, però coneixent-lo sé que mai es posarà en eixis"tinglaos" i seguirà fent vinyetes tant potents com la que has ficat en la capçalera del teu post (bona elecció, per cert)

    Ah, lo de votar... estic molt desencantat, així que de moment no votaré a ningú, si el dia 20 m'alçe amb ganes de anar a l'escola igual m'anime i vaig a votar, però em sembla que ni així...

    Salut

    ResponElimina
  5. Acapu, hauré d´incorporar l´abstenció. Gran dibuix de Kalvellido, per aixó el vaig elegir.

    Brutal aparició de JORDI VINYALS al top ten. Quasi 200 entrades!! Com pot ser? ara estic segur que ha entrat Roncero, Florentino i algú de la família real. Em sap malament perquè ha fet fora al SALAO. Es un bocazas!

    ResponElimina