"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dimecres, 21 de setembre del 2011

Improvisació per a golfantes.





Huí no tinc res preparat, la veritat siga dita, estic enfrascat en la lectura del llibre del club, Les urpes del llop, i d´ací un ratet me´n vaig a Castàlia i després el València-Barça. També tinc que berenar, que a Tribuna no sé si està ben vist portar un bocata en paper de diari i un pot camuflat.
Així que improvisarem una miqueta amb alguna cosa que se´ns done bé... verbigràcia les paraules.
Tinc en la memòria alguna frase i per la temàtica, Atunero ens pot ajudar. Per cert, el dia 14 ha fet un any que l´ínclit, que no relinclit, bou col.labore en este humil blog com crec el va qualificar. Gràcies per les teues reflexions una vegada més. Mouuuu!

Quan Machaquito ere novillero: qui ere Machaquito? equivaldria a quan Franco era cabo o quan el Caudillo era corneta... es que va ser moltes coses este home...

Golfante : ho diu una conspicua clienta que ve per l´oficina; ens ho diu als empleats, inclús distinguís al golfante mayor!, que no sóc jo. És bonica, la paraula, la dóna ja és gran... la he proposada al blog Palabras raras, interesantes... però de moment nà de nà. Ells s´ho perden. Deu ser una barreja entre golfo i mangante, golf-ante. Com presbicia, mescla de presbítero i avarícia o delícia o Letícia... ja,ja, presb-i-cia... ba-lon-ces-to ... ui, no! ésta és més normal, tot i que també ens agrade.

del año catacumba : havia escoltat del año catapún, però esta menció al refugi dels primers cristians... aquells que éren comunistes ! doncs no. Quina té més força, catacumba o catapún?
Al descans del partit ho reflexionaré.

golejada: és el que espere hui a favor del Castelló ! i podrem exclamar Albricias !

mireu el que trobat sobre periodismo golfante al buscar imàgens:

http://revista.libertaddigital.com/periodismo-golfante-1276231001.html



3 comentaris:

  1. So no estuviera ese señor de la portada, me recuerda a un cuadro de una pintora de Castellón (www.rosariomerida.es). Por cierto, ¿quien es ese señor de aspecto afable y bondadoso?

    ResponElimina
  2. Muuuuuuuu, si l'entrepà el du embolicat amb La Razón, cap problema, misser Hoangho, serà vostè ben rebut a Tribuna. I sí, ja fa un any que aquest humil bou col·labore en aquest gran bloc, però encara no hi he tractat cap tema polèmic, per això encara no l'han tancat, muuuuu, haurem d'agafar el bou per les banyes, misser Hoangho, muuuuu, o els humans, que també n'hi ha molts que en tenen.

    ResponElimina
  3. Papacangrejo, ahora que lo miro el tronco parece el de la plaza del Primer Molí, retorcido y viejo. El señor no sé si es bondadoso, retorcido, afable o antiguo.
    He mirado la obra de Rosario Mérida y aunque no sea experto me gusta.

    Atunero, la 3ª divisió ha igualat les classes socials. Al final es va complir la golejada, amb dos gols de Marc Knophler, dic... Marc Cosme. A poc a poc... hem de millorar la defensa.

    ResponElimina