"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dimecres, 4 de maig del 2011

BARÇA, records històrics.


A risc d´encasillar-me i el bou Atunero em pegue una cornà, tornaré a traure les baixes passions i parlaré de futbol, en este cas del BARÇA. Reproduisc el que he posat al foro albinegre. Es un equip i un moment històric i el tinc/tenim que disfrutar.


"Ja està tot prou dit, però deixan a banda el gol anulat i possibles expulsions, peticions d un equip i l´altre, el Barça ha guanyat clarament en el global... I NO PARLE DE JOC, que també, sino de RESULTATS, que tant li agraden a MOU. No es veritat com hui escoltava a Casillas i algú altre q "han ganado uno, empatado dos y perdido uno". La Copa sí la han guanyada, en la prórroga i partit molt igualat, però la eliminatòria de la Champions, no. Ahir no és un empat, quedes eliminat, al igual que en la Lliga, el empat a 1 del Bernabeu és victòria per al Barça perquè porte diferència considerable de punts i quasi asegure el títol. La ida de Champions 0 a 2 en trista imatge del Madrid. Açò en lo que respecta al rallye com ací s ha titulat, perquè no ens oblidem del 5 a 0 que ha pesat i molt en les tàctiques mouriñianes. Esperem com bons espanyols que tots som que guanye la final i si no a seguir jugant així que dona gust. XAVI, que d´açò de futbol sap el que més, ho explica molt bé, el que passa és que segons la samarreta que porte el comprenen o recolzen o arriben a "rajarlo".
Signat: Un blaugrana content, no del tot, perquè eixa jugada no clara de la expulsió pot donar raons als seguidors de Mou i a ell mateix".


Ací entre nosaltres, afegirie dos adjectius: GLORIÓS 5 a 0 i IMPRESENTABLE de MOU.

XAVI diu: està clar o no?

En lloc de estar llegint a Borges, Rulfo, Cortázar o Benedetti, com ara mateix farà Valdano, ací estic fent el tito ... des de que ISABEL CLARA SIMÓ ens va dir que la literatura no val per a res ... CARPE DIEM, SURSUM CORDA i PAX TECUM !

5 comentaris:

  1. Ho has clavat noi. No entenc com la majoria de madristes després del vergonyós i mesquí plantejament de Mou en el partit d'anada encara el recolcen. Allà ells, que gaudeixen de les seues "barraques"
    Visca el Barça y larga vida a Mou

    ResponElimina
  2. Que bien os ha venido Mou para con esa manta taparlo todo. Efectivamente en estos partidos Mou tanteo en una Liga perdida, acerto en Copa y fallo estrepitosamente en la ida de Champions. A partir de aqui mas de lo mismo tot bonico y mermelada.
    Ya se que los arbitros no han influido ante este Barça triompfant pero si puede ser la proxima que sea al reves, no me gusta que me ayuden tanto.
    Por cierto esta frase "Esperem com bons espanyols que tots som que guanye la final" es lo mejor que he leido en años.

    ResponElimina
  3. De tota manera, crec que lo més preocupant per al madridisme de lo succeït estos dies no és haver perdut o guanyat un o altre partit, això son coses que passen.., sinó que és l’arriscada actitud/justificacions de la gent que ha ratllat el ridícul, i en el nom d’un club gran i “señor” com és el Madrid s’han dit moltes barbaritats i s’ha perdut credibilitat.. Evidentment açò passarà factura.. Una llàstima..

    ResponElimina
  4. Reconec que la frase esmentada és un poc "mouriñiana", però és lo que es portava no fa molt i el discurs per part de tothom, sobretot des de la capital de les Espanyes. Ara no, ara ja no som hipòcrites, cosa que em pareix molt bé.
    Els altres dos sou uns blaugranes de pro.

    ResponElimina
  5. Només és fútbol, però és bonic disfrutar-ho i d'això, de fer bon futbol, el Barça sap molt més que el Madrid.

    salutacions :)

    ResponElimina