"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dimarts, 20 d’agost del 2013

Balls de pel·lícula: Singing in the rain

Avui farem la cerimònia de clausura de la nostra exitosa secció Balls de pel·lícula. Aquest bou ha rebut les felicitacions privades de Michael Jackson, Madonna i Luis Bárcenas, entre d’altres, així com les d’un tal senyor Obama, que no sé qui és -deu ser algun bromista-, per les magnífiques, sorprenents i meravelloses -diuen ells- entrades i vídeos que he penjat ací, al blog de misser Hoangho. Gràcies a tots! Que Déu vos ho pague amb fama i diners!
Avui, per acabar, penge un ball que vaig esmentar en el primer capítol de la secció, un clàssic, Singing in the rain. Tinc molts dubtes, però: no sé si aquest ball és un destarifo o no. És evident, amb tot, que és un dels més espectaculars balls cinematogràfics de sempre. I Gene Kelly, mare meua, un dels millors ballarins de la història del cinema. Jutgen vostès si aquest ball mereix o no cloure aquesta secció. Jo, per la meua banda, ja estic assajant per si a Broadway se’ls acut fer una segona part de la pel·lícula, perquè vull ser-ne el protagonista, The bou singing in the rain.
Ací els deixe, doncs, aquest ball sublim que transmet alegria i ganes de viure, i també pulmonies, tot s’ha de dir, però ja se sap que els danys col·laterals són sempre inevitables.

3 comentaris:

  1. Després les felicitacions d´eixos il.lustres no pots fer la cloenda, bou. Tens fans arreu de la Plana. Hui han vingut dos parelles de bous que seran embolats a les festes de Vila i m han expresat la seua admiració cap a tu. Els diuen Informador i Relatero i per altra banda Jaranero i Cardilisto. Si ixen vius de la inexorable tortura els podem fitxar ens eixos noms.

    Magnífic ball el elegit, no t ho creuràs, el cas es q l altre dia vaig passar pels bous de Lledó caminant i plovent i vaig taralejar eixa cançó !! t´ho dic com que sóc albinegre lorolololo.

    I lo dels bous també és veritat, si algú ho dubte que consulte el cartell de tortures.

    Gràcies una vegada més Atunero !! ja tocava !!

    ResponElimina
  2. No pensaba que te gustaba tanto bailar, espero que este año tengas muchas oportunidades de hacerlo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi no me gusta, "sólo en caso de ascenso". Atunero sí es bailongo y su otro yo, l´amic Ximo, tampoco lo veo...

      Elimina