"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dissabte, 19 de maig del 2012

BRAÇALETS IL.LUSTRES AMB HISTÒRIA.



AARON TORLÀ I JUAN PLANELLES, PRESENT I PASSAT GLORIÓS DEL C.E.CASTELLÓ, els dos equipiers albinegres amb la senyera al braçal. Ahir van coincidir al sopar de les penyes albinegres, en un oasi dins la convulsa situació del C.E.Castelló.

COMENTARI DEL BRAÇALET FÍSIC, no de la capitania que els dos mereixen:
A Aaron li l´han donat fet el braçal, modern amb l´escut, amb el verd de Castelló, procedent del C.E.Castelló Femení (crec fet per Miguel, segon entrenador); a Juan li va tocar buscar-se la vida allende les muralles de Castelló... seria més rústic, segur, a la vegada que més trascendent.

Per altra banda i altre equip, JOHAN CRUYFF també el portava sempre. Recordem lo que sembla una  CENSURA inversemblant als cromos de xiquets (any 1975) ja tractada a este bloc:





2 comentaris:

  1. Misser Hoangho. Faça el favor de no anar amb cromos ni amb braçalets a la reventa, per molts gintònics que li paguen, que després la foto del Barça sembla la del Madrid.

    ResponElimina
  2. El rotllo sobre J.J. q he amollat en GALDÓS l haguere tingut q posar ací, però ja està fet, he,he.

    Estos blancs q fan mal a la visió ( altra volta l´oftamologia...) i a las leyes de la decencia q deia IGNATIUS J.REILLY són deguts a la primitiva afició de jugar a xapes quan era xiquet. Posave el careto a les xapes i com ja he comentat en alguna ocasió el BARÇA li guanyava al Madrid, com segons MOSSÉN BALLARÍN passa al cel !!... i gol i gol i gol i gol... i més i més i més... i MESSI, MESSI i PUYAL i TITO i Johan i Sant Pep !
    A little JOSEP LLUIS is knocking at the heaven´s door !

    Vaig a fer-me el gintònic de medianoche.

    ResponElimina