"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dijous, 22 de març del 2012

Guardiola va telefonar anit a Atunero...

...a la una de la matinada!! Jo que estava dormint, tan tranquil.

Guardiola: Estic preocupat, bou.

Atunero: ¿Per què, home?

Guardiola: Perquè he dit que no guanyarem la Lliga, i els del Madrid s'estan encabotant a fer-me engolir les meues paraules.

Atunero: Home...

Guardiola: Això no es fa, bou. ¡Si el Pep diu que el Barça no guanyarà la Lliga, el Barça no guanya la Lliga!

Atunero: Però guanyar la Lliga és bonic, ¿no? Aixina la gent ix a la Rambla, destrossa els McDonald's i els guiris poden fer fotos de la Barcelona profunda.

Guardiola: Això no m'interessa, bou. El més important és el meu prestigi. Quan em retire d'entrenador de futbol, em pense guanyar la vida de pitoniso de matinada a Telecinco. El que jo dic s'ha d'acomplir, m'hi jugue el futur... ¡I no guanyarem la Lliga!

Atunero: ¿I què penses fer-hi, al respecte?

Guardiola: Per això et telefone, bou. Necessite el teu consell...

Atunero: No sé, podries demanar la cessió de Messi al Castelló... dir que està verd, que li falta rodatge. Sí, i també la de Xavi, Iniesta i Shakira.

Guardiola: No és mala idea, no...

Atunero: Així els fem la guitza als del Vila-real, que s'hi han posat d'acord amb el Madrid, clarament, per fastidiar-te.

Guardiola: Sí, sí, tens raó. Vaig a fer les gestiones... Bona nit, bou.

Atunero: Bona nit, guapo.

7 comentaris:

  1. quin honor, Atunero! sant Pep in person comunicante les seues cabòries! presentat el dissabte a la Junta d´Accionistes en eixes propostes i ni J.J. ni ningú, Atunero for white and black president!
    Haver-li preguntat si li ha donat un sobre a Mou per aconseguir els seus propòsits... no cal abusar de la comfiança.

    ResponElimina
  2. Atunero es mi nuevo héroe, en cuanto al resto me da igual, no soy ni culé ni merengue, solo orellut, me da igual quien gane o pierda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El cangrejo que idolatraba al bou... es el principi d una novel.la o relat que està per escriure.

      Elimina
  3. Moltes gràcies, papacangrejo, per nomenar-me el seu nou heroi. De tota manera, jo ja sóc un bou vell i ja he entés que la fama és efímera. A més, crec que el vestit de Spiderbou a mi no m'entra, muuuuuuu.

    Misser Hoangho, sona molt bé això del for white and black president, sembla una nova marca de ginebra. ¿Faran un gintònic a la Junta d'Accionistes?

    ResponElimina
    Respostes
    1. jo crec que més de tres perque dissabte és la 1ª convocatòria i diumenge la 2ª ... si com pot passar dissabte no hi ha res se´n faran dos de media mañana i al diumenge altre per celebrar o no. Alcohol i futbol van lligats, amic bou, no som tan salvatges com a les places però alguns dies sí. mouuu !!

      Elimina
  4. :D Estarie bé veure a Messi d'albinegre, i a la Shakira també per ahí movent el melic, sí sinyor :)

    I la meua enhorabona al bou atunero per tindre eixos contactes, que Guardiola potser de pitoniso no té futur, però mira que de futbol sap el tio, que este Barça ja no es aquella cosa patidora de fa anys...

    salut

    ResponElimina
  5. Que em perdone Atunero per comentar-ho tot, je,je, no vull llevar-li protagonisme, però açó està fet per dir lo que ens vinga al cervell "en un momento dado".
    Vore a Messi d´albinegre no crec ho resistirem els orelluts... ens agafaria algun atac de cor !! tindrieu que traurem en parihuela com al Buitre el dia de l´ascens, però no de bolinga sinò de l´emoció després d´un dels seus gols meravellosos.

    ResponElimina