"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dissabte, 19 de febrer del 2011

VOLEM TV3




Així d´enfadats estan els xiquets del Pais Valencià perquè no els deixen disfrutar dels dibuixos de Super3.
Hui no vull fer "literatura", podria dir que este matí les cuatre barres estaven al cel de Castelló en forma de núvols com una reivindicació divina, però només manifestar l´enuig, el cabreig perquè ens han llevat la tv-3, després de tants anys ja l´haviem feta nostra, amb programes de tots tipus i de qualitat, des de la predicció del temps (el millor segons els fanàtics d´esta inquietut) fins l´humor de POLÒNIA, CRACKÒVIA, APM passant per les retransmissions d´esports, programes culturals, en fi, de tot. Els que som del Barça damunt ens furten a més eixa complicitat amb presentadors, jugadors... Que ere algo nostre i avant!

No cal esmentar la catalanofòbia dels polítics del P.P. i el meninfotisme dels socialistes, ocupats en barallar-se entre ells des de que insultavem a TONI LARA i entonavem AITANA NO VAL RES, VISCA TV3 . Després de tant de temps es trist que tornem al VOLEM TV3, i damunt CANAL 9 no val res.

EL DISSABTE que ve MANIFESTACIÓ a les 19:00 h. a LA FAROLA, segur anirà molta gent de diverses ideologies que volen veure una televisió en la seua llengua. Cal esperar un miracle i que algun dia puguem tornar a gaudir de "teletres".

9 comentaris:

  1. És una llàstima, ja feia anys que anaven fotent i ara ja ho han aconseguit del tot.
    És el que tu dius: que ja l'haviem feta nostra, jo veig molt poca tele i gran part d'eixa poca era TV3.
    Però no hi ha censura a este pais, ni joc brut, ni res d'això (i els burros volen i ahir ere diumenge, també).

    Salut.

    ResponElimina
  2. Si hi ha manifestacions, i són massives, segurament alguns personatges que anaven molt sobrats començaran a usar Dodotis.

    ResponElimina
  3. Ni me gusta ni estoy de acuerdo con lo que ha pasado pero el cortar TV3 por lo visto ademas de legal lo entiendo mas como la defensa de una mala franquicia (Canal Ou) que como un tema de agresión de la libertad de expresión.

    ResponElimina
  4. Genial comentari al Levante EMV

    FMorgan el día 24-02-2011 a las 08:38:051

    ¡¡¡Si home!!! los disem que se puga vore la televisio catalana y en despues venen y se nanporten la paella, larros, lalbufera, les falles y tot ¡¡¡no y mil vegaes no, valensians en peu alseuse!!!. En Valensia ya tenim molta cultura com pa que vingen ara estos a ferse el amos ¿que saurán cregut?, no nesesitem coneixer altres cultures, en lo que tenim ya tenim prou ¿pa que mes?. Si amparito la "reventaplenaris" y Lizondo alsaren el cap (perdó, que dir cap es catalá) volía dir la "cabesa", mos donaríen, ella en el bolso y ell en un pincell o una taroncha. Resistensia valensiana contra les cultures estrancheres, tots con el camps, patriota valensiá, que no disará que ningú de fora vinga a dirmos lo que tenim que fer.

    ResponElimina
  5. Y ahora llega el migouet del collóns y hace un comentario para flamear:

    ¿Por qué cojones se ha de poder ver la TV3 en nuestra comunidad pero NUNCA se ha podido ver Canal 9 en cataluña?
    Y ahora no me salgais con que la programación de C9 en una basura, ó que si es en castellano ó que si San Pedro bendito. Cuando se pueda ver Canal9 en cataluña, se podrá ver TV3 en la comunidad, y si no, siempre os quedará el satélite ;-)

    ResponElimina
  6. Creo que en Cataluña sí se podía ver Canal Bou (sense voler ofendre a Atunero), ha salido en prensa esta semana. Ayer Castelló fue un clamor en favor de tv3. Por supuesto participé, no entiendo qué miedo hay a que podamos seguir disfrutando de un buen canal de tv y no tenemos porqué ponernos satélite para ver algo que deberíamos poder ver libremente en nuestra lengua. Jo vull vore l´HOMO APM !!! AFECTUOSOS SALUDOS MIGOUET DE COLLONS !! JA,JA

    ResponElimina
  7. http://www.youtube.com/watch?v=titCV32G6zA&feature=player_embedded

    vídeo de la manifestació.

    ResponElimina
  8. ¿Que se podía ver C9 en cataluña?, jajajajajaja. Tortosa no cuenta Juanjo.

    Llevábamos ¿30? años viendo TV3 en la comunidad y siempre de forma "alegal", mientras que si se veía C9 en cataluña sería los últimos meses y por algún repetidor de TDT mal orientado.

    Yo también quiero ver TCM y no puedo verla, y eso que hacen unos programas cojonudos sobre la siembra y cosecha del centeno moderados por Constantino Romero.

    En la TV Murciana, las tertulias sobre pimientos rojos ó verdes encienden apasionantes debates, y me encantaría verlos.
    La TV de Baleares emite diariamente un recetario sobre ensaimadas MA-RA-VI-LLO-SO y a mi me encantaría verlo.

    Todas son TV´s limítrofes con nuestra comunidad. Todas emiten programas culturales buenísimos y...... ninguna puede verse en nuestras casas ¿por qué se ha de poder ver TV3 y esas otras no?

    ResponElimina
  9. per moltes raons, la més bonica és per germanor, perquè som cosins germans dels catalinos, perquè és la nostra llengua.

    ResponElimina