"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dilluns, 21 de febrer del 2011

La llei i el paper higiènic

Transcric la notificació que ens ha arribat a les oficines de Hoangho S.A., amb avís de recepció.

Senyors Antisistema:

En aplicació de l’Article Únic de la Llei 1/2011, de Mesures Específiques contra el Bloc de Hoangho, els comunique que han de pagar vostès un multa de 600.000 euros si no volen que els embarguem fins els bolis Bic. A més, per cada deu minuts que tinguen vostès actiu el bloc a partir de ja mateix, hauran de pagar 60.000 euros addicionals (IVA inclòs).

La qual cosa els notifique en el nom de la democràcia, la llibertat, el progrés i la Fòrmula 1.

Dios guarde a V.I. muchos años.

Signat: El Comissari de Propaganda, l’Admirable Senyor Goebbels.

Ai, mare, ara què farem? He trencat la vidriola però no tinc pasta suficient per a pagar la multa. Misser Hoangho, què fem? M’he arrimat a les oficines del comissariat i m’han dit que puc arreplegar signatures, un total de 500.000. Els he demanat si les signatures havien de ser estampades en algun format concret i m’han donat dos rotllos de paper higiènic. No entenc la metàfora. Porte tot el cap de setmana signant, ja he signat 200.000 vegades però se m’ha adormit la peüngla. Jo crec que hauríem de signar 651.650 vegades per tindre un poc de marge, no? Ai, mare, misser Hoangho, ara què farem, si ens tanquen el bloc?

1 comentari:

  1. tranquil Atunero, el paper higiènic encara pot tindre efecte, recorda q MESSI va signar en algo paregut... arribat el cas ens manifestarem pel barri, a la plaça de les Aules, als parcs Ribalta i infantils i ens nugarem a la plaça de bous... ui, no sé si este lloc és el més idoni, perdona, m´he quedat un poc incrèdul davant l´impacte de la notícia, és un clar atac a la llibertat d´expressió, però algo farem, pastura tranquil. Ai ! si BARLOVENTO I sCHOPENHAUER alçaren la cornamenta !!

    ResponElimina