"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dimarts, 23 de desembre del 2014

Bon Nadal amb literatura albinegra.



Haureu observat que darrerament el blog no traspua tanta vida, circumstàncies de feina i altres menesters com escriure per a mi manen, el bou Atunero està digerint el premi del Ximo eixe al qui té mania, no obstant això arriba Nadal i cal felicitar al proïsme, sobretot al lletraferit i albinegre que ens segueix amb més o menys consistència.
L´any passat ho feia amb les campanes dels acúfens, no patiu, ahí estàn els maleïts, fent un marcatge ferri com el de Ugbade a Schuster, com el meu a Manchado (la 1ª part). Aquest any pertoca fer-ho amb altra malaltia, o malaties, les conegudes literatura i albinegrisme i a sobre farem un matxambrat i les juntarem en forma de video/tertúlia patrocinat per Tele-Moll en primer lloc i després amb un llibre infantil que em va cridar l´atenció per la portada però que a més sembla bonic.





"Moltes mirades, alguns secrets", novel.la de Ximo Ramos, a les prestatgeries.

Al blog ja hem comentat:


En el escudo de tu historia

Infrafútbol

Molta història del Club Esportiu Castelló, amb la veterania d´Arquimbau, contalles de Nadal i Sanahuja sobre eixe personatge que és Luis Cela, la nostàlgia del més literari Miquel Torres, les peripècies i dificultats dels amics Conrado i Miguel Ángel per confeccionar esta autèntica bíblia albinegra (amb ajuda del crack Ximo Alcón), l´estil autèntic d´Enrique al presentar i escriure més les anècdotes de tots.
La innecessària constatació de que el Castelló forma part de les nostres vides inexorablement i afortunada. Un plaer... albinegre.

I el llibre que us deia:


Sentimento de Carl Norac i Rébecca Dautremer:

http://loscuentosdelacaputxeta.blogspot.com.es/2013/02/sentimento-carlo-norac-y-rebecca.html

https://cuentosdepukka.wordpress.com/2012/01/23/carl-norac-rebk-dautremer-sentimento/

I un elefant, l´elefant d´Alanga, l´orellut... sentimento... orellut. Pam Pam !!

No direm que s´ha trencat el TRAM a la primera de canvi i sí que s´ha encertat amb Ramón Mª Calderé, l´entrenador de Vila-rodona. 

Esperant l´any de l´ascens, bones lectures i BON NADAL A TOT HOM !! 

Pròrroga:

José Luis Tirado Josety, autor de ...Y fuimos albinegros i Del Sequiol a Castalia estava convidat però va declinar. Una llàstima.

Atunero! a Castàlia va fer la treta d´honor un... torero ! per què no un bou ? i a més albinegre?

4 comentaris:

  1. Bon Nadal i molts llibres empeltats d'albinegrisme!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Xavi, igualment BON NADAL i que l´empelt siga fructífer !

      Elimina
  2. Ah, sí, misser Hoangho, jo faré la treta d'honor i també anivellaré la gespa de Castàlia, un excel·lent menú de Nadal, muuuuuuuuuu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé, estimat bou, tu sí que ets albinegre de pro. I si a més ets manitas i apanyes les llums foses dels focus la família albinegra t´ho agraïrà i el Consistori també. No et passes amb la fartà perquè la gespa està molt bé, és un dels secrets per a esta resurrecció més la qualitat dels xicotets quan se junten, com al Barça ! Cana, Rubén + Pino amb el gran Meseguer (menys mal que Calderé l´ha re-descobert) ens han fet tornar a vore futbol i il.lusionar-nos als malalts orelluts.

      Muuuuuuu (gràcies, amic bou) i Mu Mu Muuuuuu (PPO)

      Elimina