"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



divendres, 26 d’octubre del 2012

Història i històries.

VÍDEO DE LA CONFERÈNCIA:




Fantàstic. Els tres ex-jugadors van estar a l´alçada, així com els conductors de l´acte Miguel Ángel i Conrado. Història i històries, anècdotes gracioses, ulls brillants d´aficionats veterans, sala repleta per descomptat, repàs als devenirs dels 90 anys del Club Esportiu Castelló i reflexió final de Conrado de les que et deixen vellos de punta.
Figueres, cabuts, desmitificacions, entrenadors, costums, gols amb enjundia, ensaimades mallorquines... tot va tindre cabuda en els records sense fi dels protagonistes. Tot girava entorn al Club Deportivo Castellón, veritable protagonista present al cor de tots els assistents.
Al final vaig rememorar quan era xiquet i caçava autògrafs, tinc els tres en document històric per a reforçar el síndrome.
 
A la darrera foto drets s´endivinen perfils il.lustres... i al fons el manegueta Alejandro, culpable del vídeo, amb la càmera i la pancarta del 90 aniversari.

Gràcies a Antonio Pérez, Juan Planelles i Víctor Salvador. També als mencionats presentadors.

4 comentaris:

  1. ¡Llástima no haber anat! degues xalar un rato.

    ResponElimina
  2. HE POSAT EL VÍDEO DALT DE TOT !!

    Tens i teniu oportunitat de disfrutar.

    Recomane min.36 anècdota de Pérez amb "taco" inclòs i al 38 la de les "figueres". Planelles i Víctor no es queden endarrere.

    ResponElimina
  3. minut 44 Juanito Planelles a cor obert, recordeu, "costumbrista i lletraferit".

    ResponElimina
  4. Al final Víctor recorda al "personatge" CARLOS VIRBA, el partit del "tongo"... llàstima q s´acava la gravació però pràcticament xerrada sencera. GRÀCIES A ALEJANDRO.

    ResponElimina