"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.dissabte, 13 d’octubre de 2012

El puto consumismo ilustrado.Per completar l´entrada del puto consumismo (de prou èxit tot i no ser futbolera) amb un vídeo ací teniu un titulat Centro comercial fet ja fa algun temps per l´amic i colaborador Gillan. Si més no, en esta qüestió estem a la mateixa ona.
  
Ilustrado en imatges, no perquè siga un moviment cultural digne de passar a la història del pensament europeu. Ni Gillan és Voltaire o Campomanes ni Hoangho Rousseau o Jovellanos, ja,ja. Tampoc el bou Atunero és Diderot, malgrat els seus coneixements. Aixó si, el bloc és una Enciclopèdia o vademècum inqualificable. 

Està tres entrades més avall però ací és l´enllaç del puto consumismo, per a centrar-nos: 4 comentaris:

 1. Demasiadas palabras intelectuales juntas para mi jejeje

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. ¿puto? ... ¿vademècum? ... ¿o la alineación de ilustrados?

   otra cuestión, ¿estás hecho un congresista, no ?

   ¡ Saludos !

   Suprimeix
 2. Mareeeee... quina cura de humiltat. Pareix que el vídeo no ha agradat molt a la penya. Pot ser no está a l'altura del blog o no va en l'estil del mateix...buaaaa, buaaaaa....

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Per descomptat que està molt be el vídeo, el q passa es q haguere tingut q posar-lo amb l´escrit inicial... després ha sigut un poc repetitiu. O pleonástico, vocablo que agradará más al amigo Papacangrejo. Gran hacedor de vídeos el ínclito GILLAN ! visiteu AD LIBITUM ! ( a mano derecha, en ENLLAÇOS IL.LUSTRES )

   Suprimeix