"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dissabte, 12 de maig del 2012

Trist dia de la marmota albinegre.

J.J. mostra els papers que no deixa veure.
J.J., Osuna, Laparra i una rossa que a sa casa coneixen.

Quan arriba la canícula els albinegrensis ens endinsem en el paroxisme del perenne patiment consubstancial. 
Hoangho atabalat.

Al seu dia ja vaig posar a lo Felipe V a Blasco,Osuna, Laparra. Hui afegim ja a Miralles (amb retard) , a Isidoro (podria pseudo-rectificar) i sense paliatius al gran salvador, J.J. Jesús Jiménez.

Els afeccionats albinegres lamentem la nostra sort i en les darreres hores demanem ajuda a més de la Verge del Lledó com sempre, a San Pancracio, la Virgen del Remedio, Sta. Rita i invoquem a l´ESPERANÇA, com el gran PERE CASALDÀLIGA, bisbe català i amazònic.

Ja ho ve denunciant fa temps el no profeta sinò assabentat de la situació PEPE BELTRAN i molts més, als qui han insultat injustament i despiadada, com el president de Sentimiento Albinegro CONRADO MARÍN sense anar més lluny. 
Pepe dixit: Las instituciones que siempre optaron por la refundación –y Jotajota parece hoy más una garantía para ello que la milagrosa solución con que dijo estar ungido...

El cert és que hui els futbolistes i empleats estan rabiosos, inclús plorant i la gran família albinegra dividida i patint com sempre, contagiada d´eixa ràbia. On estan els diners? per què no ensenya els papers? on estan la transparencia, la firmeza, la coherencia... paraules desgastades i que fa vergonya usar ? a 2ª B ? amb quins diners ? els de les institucions ? .... juà !

Ara entrem en una nova dimensió, la llei concursal, a veure que ens depara, en lo desgraciats que som...

Abans jo abreviava el meu nom amb estes dues lletres, J.J., ara em fa vergonya. 

J.J., Isidoro i Miralles fent el tito.


3 comentaris:

  1. Respostes
    1. i prompte no tindrem equip... C.D. Castellón. Hui quasi bosinaes a Castàlia... "a vore demà què passe"... típica frase q ens instale en la marmota continua. Com diu l´amic Jaime o algo paregut, l´endemà sempre és pitjor en el C.E.CS.

      Elimina
    2. Por sierto, eixe NO TENGO PALABRAS és típic del Buitre, ha,ha, abans de "la poesia" "Detrás de la montaña...
      (comentari frikilandio)

      Elimina