"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dimarts, 9 d’agost del 2011

La pastilleta

Atunero ja ha tornat de les seues vacances. He fet el de sempre: safaris, platges paradisíaques, alpinisme, museus, teatre, òpera, concerts de bou metal, piragüisme... Tranquils, no us avorriré amb aquestes coses vulgars, ni tampoc en penjaré les fotos en aquest il·lustre bloc. De fet, ja tenia ganes de vindre a casa i, ara que ja estic al corral, ja tinc ganes d'obrir els meus llibres de filosofia, que és el que pertoca a un bou jubilat com jo. Però abans de tornar a Spinoza vaig a menjar-me aquesta pastilleta. Me l'ha regalada el meu amic El Vaquilla, que diu que m'anirà molt bé per a desempallegar-me d'alguns tabús i botar algunes barreres (tant de bo haguera tingut la pastilleta el dia que em van torejar). Ara vinc, vaig a la cuina per un got d'aigua. Després llegiré el que ha escrit misser Hoangho en aquestes setmanes d'esbarjo d'Atunero.


està bé que bernat artola compre el castelló i jo podria jugar de porter i no de porter que atura la gent sinó de porter que atura els balons interplanetaris i els punxa ho sent misser hoangho ho sent pel baló no per vosté i després ve aquell home pobre home un poc sí un poc ja sabeu com o molt sí pobre un home que corria quan un baló volava per damunt d'aquelles graderies que si et tocava una columna mai no veies el fora de joc i l'home pobre home corria és que no hi ha diners i s'ha de recuperar la pilota perquè no hi ha diners totbou ho sap la prima de riesgo es dispara diuen que es dispara i per això el pobre home ha d'eixir de l'estadi per recuperar la pilota i jo ho sent molt sóc un bou sensible sí però si la cosina eixa es dispara ella sabrà el que fa jo qui sóc per a evitar-ho i per què els polítics estan tan preocupats per això i diuen que l'economia depén de riesgo i de la seua cosina i que ens retallaran les banyes si la cosina continua disparant-se que inútil no encerta mai i continua disparant-se i es dispara tots els dies si no ho impedeixen el banc central o algun violador o la mare que ho ha parit i els xinesos esbronquen obama i veuen l'nba i tornen a esbroncar Obama perquè no trau bona nota trau aaaaaa en compte de aaaaaaaaaaaaa són notes com si foren crits aaaaaaaaaa que m’han clavat unes banderilles i no li donaran el graduat ens deus pasta mulato i yao ming es retira i els mulatos s'indignen eixen al carrer i la policia xim pum tracatrac muuuuuuuuuuuuuuu si va atunero correreu i sabreu de veritat el que és un indignat violent no com eixos bons xics i bernat artola era un bon xic quin poeta bou meu i de poetes jo en sé molt i de literatura marciana i de tantes coses quina cerveseta més bona rebou més bona encara mesclada amb la pastilleta i tu vaquilla si em lliges guarda-me'n una caixa perquè si no muuuuuuuuuuuuuuuu i punt f

1 comentari:

  1. Atunero, benvingut o millor retrobat, vigila quines pastilletes et prens, haurem de posar control antidopatge al blog ! una cosa es fer apologia del gintònic tradicional i altra ser un bou pastillero, pandillero, tatuado y suburbial.

    ResponElimina