"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dimecres, 13 d’octubre del 2010

EL MOGUR CREB A ATAPUERCA

http://www.elpais.com/articulo/sociedad/Ayudaban/ancianos/prehistoricos/Atapuerca/elpepusoc/20101011elpepusoc_15/Tes

La literatura i Atapuerca es fusionen: la coneguda pelvis d´Elvis podria ser la del Mogur Creb de EL CLAN DE L´OS CAVERNARI, o el que és el mateix, un impedit que no caçava i a qui ajudaven els demés integrants del clan. En el llibre de JEAN M. AUEL és el cap del clan, a Atapuerca quede prou demostrat que éren solidaris, per què este "Elvis" no podrie ser el malformat però "llest" CREB de la novel.la?
Aprofite per donar la benvinguda al nou "seguidor" MARCOS, no perquè tinga res a veure amb ningu d´Atapuerca, en tot cas és un històric de les penyes albinegres, a més d´altres virtuts, ha,ha.
També com em sap greu que la entrada cultural de EL CORDER MÍSTIC... I LA CERVESA tinga 0 comentaris, he posat un accés directe al video, per facilitar als inquiets lectors...

2 comentaris:

  1. "Este hombre o no se movía del sitio, o usaba un bastón, o recibía ayuda de otros, si comía carne era porque otros se la daban y si se desplazaba era porque otros le asistían". Jo crec que posiblement sigue un avant passat del "Simpático Holgazán".

    ResponElimina
  2. Però el seu coeficient podrie ser superior (en el cas del cap del clan o mags) en relació als seus congèners i en l´actualitat no ocurreix açò.( Si que ens tancaran... )

    ResponElimina