"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dimarts, 6 de desembre del 2022

¡Escándalo en las Gaunas!


Bon dia i quasi bon Nadal!

Difícil seleccionar imatges del desplaçament a Logronyo dels 8 cognoms albinegres, al remat el futbol va ser el pitjor, derrota 2 a 1 , ens van remuntar, em quede amb lo bé que ens ho vam passar el grup d amics que vam acodir desafiant fred i distància. 

Molts senyals, "actors" (ja coneixeu teoria "show Truman") i bons moments, els guionistes s han excedit. No vam parar de parlar en valencià: al cotxe analitzant L´alqueria blanca, amb el recepcionista de l´hotel (diu que tenia família a Vinaròs), amb un cambrer català de la primera tasca del carrer Laurel, amb dues parelles que resulte eren de Lleida vam analitzar el repoblament del rei en Jaume, cognoms de pobles originaris... també una xicona navarresa però esta ja no... i a las Gaunas va sonar el grup valencià Zoo! això no passa ni a Castàlia, on el I will survive pareix l himne...

Himne del viatge: pasodoble dedicat a Fernando Gómez Colomer. Per què? per "culpa" d una meravellosa gravació inèdita d Emilio Álvaro, dedicada a la temporada d Oltra, magnífic i evocatiu repàs amb música i paraules molt ben trenat que deuria vore la llum. Massa documents inèdits, com el llibre no publicat de Teigeiro, del que nunca más se supo tras regal de la família a Montesinos...

Tornem... capítol sorpresiu i gloriós la visita a La casa de los quesos, regentada pel Tato Abadía!

Sustituido en el minuto 86 y despedido con una gran ovación, horas después se supo que Abadía había jugado uno de sus mejores partidos como profesional con el astrágalo roto durante 70 minutos.

Ens va fer explicacions dels diferents formatges que ens vam plimplar amb la pertinent ampolla de vinet, així com confirmar diferents visites a Castàlia, antic i nou, com a jugador.  




SENYALS: 

A més del camió Cruz, benzinera San Valero i altres moltes, en la tercera imatge darrere de Miguel Angel, el doble de Planelles, ací no s´aprecia però tenia el mateix perfil i no era efecte del vi.





GASTRONOMIA:





Breu mostra de manjars, mesa bien servida y mejor regada, como no podía ser de otra manera, com deia el mestre Chencho d origen riojà.




Vite (i la futura boda) protagonista. Li vam regalar samarreta del Centenari.



Llàstima de partit, crec que Torrecilla es va enganyar amb els canvis, opinió unànime entre els aficionats (uns 200 en total) que vaig parlar demanant a Cubi, no per res, perquè es l únic 9 que podia rematar els centres... penal catedralici dins l àrea del xiquet, és bò però està verd; impressionant el tenor Toni iniciant càntics, sorpresa al comprovar seguiment dels dos clubs de Logronyo, pocs son de la S.D. 

El nostre grupet, dalt/dreta de banderes albinegra i senyera.


AMICS:

Bon rato vam gaudir menjant orejas amb altre Fernando, qui va compartir històries, fets i llegendes, per descomptat orelludes.


Ací al camp, els 8 cognoms albinegres amb grans seguidors, Fernando i Gonzalo.


Turistes japonesos.

Abans del match.


Jorge no va poder visitar esglèsies com volia... ;-) 

Vite, anota a l´aplicació eixa del dimoni els drets d´autor com a guanys i els drets d imatge que us pagaré com a despeses. :-) 

Al programa La tribuna de TVCS ha anat M.A. i al principi han tret algunes imatges:



Queda per al record. Pam pam orellut i fins altra!        

2 comentaris:

  1. ¡Madre mía! ¡Vaya banda de aficionados! Me parece que lo que menos os importaba era el partido de fútbol. El deporte gastronómico domina en este viaje.
    PPO

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por comentar, Jota, hace lunas que nadie respondía nada. Estábamos ilusionados con el partido pero después del FRÍO JARRO te quedas con lo mejor, es cierto, parece que hayamos ido a comer y beber, ja,ja, a ver si subimos y vamos a Burgos, aunque "me temo" tb subirá a 1ª !! Burgos tb ha pasado vicisitudes futbolísticas y tiene historial de equipos y colores! Un saludo siberiano desde la Plana.

      Elimina