"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dissabte, 12 d’octubre del 2013

Fracking, Castor i Juan Luís León.





















Hui dia 12 d´octubre no parlarem del bodorrio d´ahir a Vila, ni del nou entrenador albinegre, ni hem penjat cap bandera... aprofitarem per denunciar, mitjançant esta notícia que llegíem a EL PAÍS, les barbaritats de les prospeccions del fracking i del projecte Castor de Floren a les costes castellonenques i dels nostres germans catalans. Pur qué? Why? doncs sincerament perquè apareix a la foto l´amic Juan Luís León, integrante que fue de la familia Peláez. Las vicisitudes e imperativos normales de la vida nos han llevado al distanciamiento (nos encontramos a veces por ahí y está pendiente una comida sine die) y cual ha sido mi sorpresa de verlo protestando a la plaça de les aules en la edición impresa de este periódico no pepero.

Acabaría en inglés pero no estoy preparado para tan magna empresa de completar la entrada trilingüe, el gran Juan Luís lo haría fácilmente por su origen. Me he alegrado de verlo mentres em fotia l´esmorzar y espero vosotros también lo hagáis, esmorzar i alegrarse, y también que no hayan més earthquakes and they will to make the hand ! Here is the notice:     

Notícia EL PAIS 12-10-2013

Come on !

4 comentaris:

  1. Make the hand, quina expressió més bonica, misser Hoangho! Jo, malauradament, l'únic que puc és make the hoof. De tota manera, si em pose a mugir, així, muuuuuuuuuuu, els terratrèmols del gas i dels frackings us semblaran brisa suau que acarona les fulles dels lledoners, muuuuuuuuuuuuu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja que parla de lledoners, tinc un pacte homo/bous amb Schopi i Barli per a que m´avisen si la terra tremola en excés. Hi ha instalat un sistema d´alarma "modern-tremol-hoof" a les peungles dels nostres admirats bous.

      Estan inquiets no per aixó, doncs ja tenen molts anys, sinò pel partit d´esta vesprada amb nou entrenador i sistema (vaga la rep) i per la idea de refundació que escolten als frívols vianants. Muuuuu, salut i PPO !

      Elimina
  2. Eso como otras miles, como ya nos tienen con los pantalones bajados ... ancha es Castilla.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ancha es Castilla como ancho es el riesgo en nuestra costa mediterránea.
      Los cangrejos estáis en peligro. Els bous i els humans també.

      Elimina