"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



divendres, 14 de juny del 2013

Balls de pel·lícula: The Ring

Alfred Hitchcock, més conegut com a "el puto amo del suspens", va fer un fum de pel·lícules. Mudes i amb so, en albinegre i en color. En una d'aquelles primeres pel·lícules mudes i albinegres, The Ring (1927), hi ha un ball sublim, estratosfèric, un desgavell, una disbauxa d'àngels, el destarifo més gran que aquest bou ha vist en sa vida de bou...

 
Aquest ball té l'inconvenient que no hi ha música; així que, consegüentment, té l'avantatge que podem inventar-nos la cançó mentre ens delectem amb el ball. Amb tot, és recomanable imaginar-se un charleston. Ho dic per vostè, misser Hoangho, que ja el veig cantant el Pam Pam Orellut i no pot ser, perquè quan es va fer aquesta pel·li el Castelló encara no havia fet ni la comunió.

Un altre inconvenient és que no he trobat als yutubos el fragment del ball; així que he d'enllaçar la pel·lícula sencera. Hem de posar el minut 44'25'', si no volem empassar-nos-la tota, que tampoc no és una mala idea, perquè una història de gelosia, un triangle amorós mut i en albinegre, té el seu morbo, no em diguen vostès que no. El ball dura fins a 46'10". O siga, és només el final del temps reglamentari i un xicotet afegit. Facen vostès el favor de punxar, buscar el minut que els he dit i... bon profit!



13 comentaris:

  1. Anem pujant de nivell sens dubte, estimat bou, no sé com trobes estes maravelles, tens una vasta cultura cinèfila "a todas voces"... i muda també.

    Contra tot pronòstic, no m´ha vingut cap destarifo futboler sinò un grup dels 80, Objetivo Birmania, és lo més proper q recorde:

    http://www.youtube.com/watch?v=l-Ex44pWziw

    En eixa època estàvem a 2ª divisió, A per descomptat, la "natural" del Club Deportivo.

    Enhorabona per la troballa, Atunero !!

    ResponElimina
  2. Sense cap dubte m'agrada mes el ball de PORTOBELLO ROAD de la bruja novata... un passeig per les colonies britaniques...

    minut 3:36

    https://www.youtube.com/watch?v=LYBECKl0zFo

    Adeu...

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¿ Quién da más ? ha,ha,ha, açò no ho supera ni legionarios desfilant cabra inclosa.

      Estic "aspasmat" de la cultura bailonga dels "anònims" seguidors. Colonies, colonies... mmmm, apostarie pel ballarí J.A.

      Elimina
  3. Ball molt bonic, el de Portobello Road, digne de la millor època de Broadway. El que posa vostè, misser Hoangho, és un destarifo absolut. Ah! Recorde que en la meua joventut vaig vore aquest grup en directe, quines enyorances. Ara bé, he de dir-li que no és un ball de pel·lícula, aixina que aquest ball queda desqualificat, cua, cua, cuaaaaaaaaa. Muuuuuuuuuuuuuuu...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va veure O.B. ! Ergo ets un bou destarifat.

      D´acord, accepte la desqualificació pq vosté mana en esta entrada i secció i la canvie pels legionaris. No sé si és de pel.lícula però s´ha de reconèixer q té molt de mèrit eixos moviments sincronitzats, una feinada q no aprofita per res i q no sé si es vorà afectada pels retalls en pressupost militar. A lo pitjor fan fora la cabra...

      http://www.youtube.com/watch?v=ku8pLA6lgOY

      Elimina
    2. Com no vull q em desqualifique aporte proves: del 2:25 al 2:45 és irrefutable es tracta de ball. Si fora bàsquet farien passes, alçen el peu. Si no val tampoc, buscaré un vídeo d´Audie Norris pivotant en la zona.

      Elimina
  4. ACTA DE LA REUNIÓ DEL TRIBUNAL BOVÍ D'APEL·LACIÓ

    Castelló de la Plana, 18 de juny de 2013

    Reunit en sessió extraordinària aquest tribunal, i una vegada estudiats els informes de la Comissió Tècnica.

    ACORDEM

    Punt 1: Ratificar la desqualificació del ball d'Objetivo Birmania, perquè, tot i ser un ball estrafolari, no és un ball de pel·lícula.

    Punt 2: Desqualificar el ball dels legionaris i traure targeta groga al senyor "Misser Hoangho", si no demostra en el termini de 48 hores que aquest fragment pertany a una pel·lícula, de la qual ens haurà d'informar del títol, director, productor i maquilladora.

    Contra el present acord no es pot presentar recurs en via ordinària, si no ve acompanyat del pertinent obsequi, sobre o similar.

    El president: Atunero
    La secretària: La vaca que rie

    ResponElimina
    Respostes
    1. Acabarà vosté d´àrbitre de futbol a més de jurat. La pel.li és "A mi la legión", el q va ocòrrer és q el productor no va acceptar esta toma i la va censurar. No sé si és funció del productor però dir q el director estava fumat. El primer ere un legionari vell, sé el nom però no el diré per por a represàlies... El director, un poc més jove, va vindre a Montaña Negra a embaucar "pollos" per fer la mili allí. Vaig estar a punt d´anar envait de patriotisme, no em va agradar q fumaren tant i a La Plana em vaig quedar.

      Evidentment la maquilladora és la cabra q no surt.

      Només pretenc salvar el meu honor legionari contant estes vivències q no importen a ningú.

      Elimina
    2. Més dades: http://www.filmaffinity.com/es/film140021.html

      Aquí diu q el director és un tal Juan de Orduña. És fals, un pseudònim de l´autèntic militar vell "un poc més jove".

      Elimina
    3. Sí, misser Hoangho, sí, el director estava fumat, és el que sol passar amb "los pollos", "las cabras" y "las montañas negras". Vostè tranquil, no es preocupe, que acceptem la pel·lícula. El més important és que no es pose nerviós. Muuuuuuuuuuu... Juan de Orduña, mare de Bóu! Crec que m'haurà de convidar vostè a un gintònic.

      Elimina
    4. Menys mal q me l´ha acceptada, gràcies Atunero, ara sí estic ja tranquil per disfrutar el cap de setmana. Esta nit sopar de penyes per descomptat albinegres, si vol i pot vaja a Waticano q la porta és gran i el Papa Pedrito el deixarà passar. Entonarem càntics revolucionaris i "oximoroniants", començant per "Marcial tú eres el más grande"... muuuuuuu ! (bon cap de)

      Elimina
  5. Coño si eso es lo que hace cangrejito, lo del principio que parece que les da un yuyu

    ResponElimina
    Respostes
    1. Preséntalo a concurso, eso sí, haz película pq Atunero está muy tiquismiquis y te descalificará ! ja,ja,ja.

      Elimina