"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dissabte, 28 d’abril del 2012

El microrrelat "Vellos de punta".


IVÁN SALES. De Perogrullo: els nostre/s són els rallats.

Fa uns dies va debutar el juvenil Iván Sales a Castàlia en el primer equip del C.E.Castelló i declarava a la premsa  que a banda de complir la il.lusió de sa vida se li havien posat els pèls de punta en saltar a la gespa. Les meues neurones no ho van tindre gens difícil per fer una sinapsis albinegra-literària-sentimental i em vaig acordar del microrrelat que amb alguna llicència lingüística em va portar a guanyar un concurs en Radio Castelló SER. Com que estava prou amagat al bloc i m´han demanat el pose de forma notòria ací el teniu. 
No conec a Iván, ni al seu avi, només a sa mare perque ve a l´oficina i em comente des de fa temps la descomunal il.lusió i com es cuide el seu fill per arribar al primer equip i este fet s´ha produït. A més apunte bones maneres...  En fi, he visualitzat en Iván al jove protagonista del mentat relatet:   

Mientras se bajaba los pantalones ... se le ponían los vellos de punta. Temblando de EMOCIÓN, se acuerda de su abuelo. "Si me pudiera ver..." Se da cuenta de la importancia de los SENTIMIENTOS en un mundo en general y éste en particular donde ya no valen nada. Mientras se enfunda la camiseta... se le ponen los vellos de punta. Ojos vidriosos, ILUSIÓN del niño que fue... y aún es. Asciende el último escalón, pisa el césped, a la vez que oye y siente las FAMILIARES notas: "En el escudo de tu historia..." Se me ponen los vellos de punta.

Hoangho.

PAM PAM ORELLUT !!! 

Un desig: tant de bo debuten mols xiqüelos de la pedrera amb qualitat i donen feina als historiadors albinegres, he,he.

Per descomptat l´enhorabona a Iván Sales. I a Héctor Carabaña, també debutava. A quants de nosaltres ens haguera agradat o agradaria fer este somni realitat en primera persona ?

Un primat i un bou models. Quina casualitat !

5 comentaris:

  1. La cantera es nuestro futuro, si tenemos alguno es a través de ellos. PPO!!

    ResponElimina
  2. Sí señor, papacangrejo, este aforismo debería figurar en el carnet de soci año tras año, si es que hay años de futuro en el maltrecho C.D. Castellón.

    ResponElimina
  3. :D La foto del primat amb els cabells de punta és una pasada.

    I a veure si és veritat i el Castelló ens va donan alguna alegria de tant en tant. Perquè una alegria es saber que encara hi ha joventut amb eixa il·lusió per debutar a Castalia.

    ResponElimina
  4. La foto és... expresiva.

    Per descomptat hi ha xiqüelos amb il.lusió. Si tenen qualitat (estem a 4ª divisió...) a jugar i si fitxen que siguen millors, no qualsevol "deshecho de tienda".

    ResponElimina
  5. El «orellut» Iván Sales marcó esta tarde su primer gol con la elástica del Espanyol B, en el amistoso contra el Montcada, 1-2.
    (Juan Fran Roca)

    El nostre xic fitxat per l´Espanyol per al B junt a altre castellonenc conegut, Cubillas, comença molt be la nova singladura!

    ResponElimina