"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dijous, 1 de desembre del 2011

Qüestions econòmiques i sexuals

Ja l’he trobada. Per fi. Sí, sí, és ella, la de la foto de dalt. Li diuen María Concepción López Riesgo, la famosa prima de riesgo española, la responsable que estem en perill de rescat. Una cosa molt roïna, diuen, no entenc el motiu. És com si estiguérem segrestats per les FARC i fóra millor viure captius. He de reconéixer que Atunero no entén per què ens hem de posar a tremolar quan aquesta senyoreta es dispara i per què hem d’estar més tranquils quan es relaxa. No entenc que la vida sexual d’eixa xica siga tan decisiva en l'economia i les finances. Totes les dones, vaques i altres femelles animals es disparen i es relaxen –o la majoria–, igual que els homes, bous i altres mascles animals, i el Banc Central Europeu no es planteja adoptar cap mesura per això. No ho sé, ho hauré d’estudiar. D’altra banda, Riesgo té cosines a tota Europa. A Itàlia, des que es va retirar Rocco Siffredi, la prima de riesgo està disparada, i la jove promesa del porno Silvio Berlusconi no ha aconseguit relaxar-la. Merkel sí que aconsegueix que l’alemanya visca relaxada, no entenc com, crec que ni tan sols existeix, i Sarkozy li encoloma aquesta tasca a Carla Bruni, que en sap molt, d’aquestes coses. Mira, vaig a penjar-ne una foto.

Després estan les agències de qualificació, les Standard & Poor’s, Moody’s i Fitch, que són com Los Ángeles de Charlie però en agència. Pel que he entés, són les responsables de mesurar els orgasmes del món, i la cosa va malament. Per exemple, a Europa abans tot eren orgasmes grans i potents, qualificats com AAA. Ara, la vida sexual europea i mundial ha patit una davallada, i les notes són del tipus A+, una mena d’orgasme-esternut, cosa molt preocupant. Els bous no tenim problemes d’eixe estil. Per exemple, Fitch ens qualifica com AAAAA, amb perspectiva positiva, som uns cracks... És que hi ha molt de nivell entre els animals banyuts. Muuuuuuuuu.

6 comentaris:

  1. Has desvetllat un gran misteri econòmic, Atunero, la famosa prima de riesgo ni més ni menys. De totes formes faltes a la veritat... per què havies asseverat que posaries fotos de Rita i tornes al truc de les xiques guapes i no em queda més remei que etiquetar l´entrada com a economia per descomptat i bon gust inexorablement! Lliçó econòmica una vegada més, és una de les teues dèries. Si el Partit Popular et fa una oferta ens ho diràs?

    ResponElimina
  2. Vale, ahora lo entiendo. Muchas gracias, a partir de ahora cuando oiga hablar de la prima de riesgo me van a venir a la mente estas chiquitas, voy a ser el único sonriendo mientras le dicen que se va a arruinar jejeje

    ResponElimina
  3. És veritat, papacangrejo, ara vorà vosté els telediaris amb molta més alegria, espere que no excessiva.

    Misser Hoangho, ¿m'està vosté demanant que penge una foto de Rita al bloc? No m'ho puc creure.

    ResponElimina
  4. No cal. Tindria que obrir aaaltra etiqueta. He optat per posar humor i Bou Atunero en lloc de taurí a partir d´ara, segons temàtica. Mentrestant, l´ínclita Rita estarà preocupada pel retall de Fabra-Alberto en els menjars... i Fabra-Fabra deuria estar preocupat per lo que es puga menjar !

    ResponElimina
  5. Atunero està desaparegut buscant-la per tota Europa i preguntant a les cosines de la Riesgo i seues també.

    ResponElimina