"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



divendres, 9 de desembre del 2011

Celebració a Borriol


Era inevitable, volia canviar de tema, però l´actualitat impera. Ja tractarà Atunero qüestions menys mundanes. Ens han pillat, els jugadors albinegres van tindre el detall de vindre a celebrar el segon i tercer gols en front mateix de nosaltres, els emisaris del blog al derby, Gillan i HoangHo. Podeu vore, ni visionar ni visualitzar, vore, fent un ínfim esforç al primer aplaudint braços en alt i al segon mantenint la compostura tot i el moment històric que estavem vivint. Apareixem a segona fila, que ens vam encantar. Segon gol:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=67xUXg0HYRk

Al tercer també apareixem però de manera menys ostentosa i aixó que vaig participar instants abans en la jugada:
Baló que es perd per la banda, passa entre un munt de cames d´afeccionats orelluts i arriba a Hoang qui no s´ho pensa i toca amb la puntera de forma suau i sutil, arribant l´esfèric a Rizman Umarov. Una falteta i ha vingut el gol como el que no quiere la cosa, Hugo marca el gol de la victòria definitiva i en agraïment venen cap a nosaltres, ja,ja.

http://www.youtube.com/watch?v=4S_uc0cCdo8&feature=player_embedded


Al final del partit els jugadors fent pinya, com a les celebracions dels gols.


Aaron commocionat degut a un fort colp amb el porter. Després va reviscolar i ens vam emocionar donant-li ànims al passar per davant: vamos, vamos Aaron ! tot i que és de Vilafamés, en castellà, que fan més efecte. Anècdota: immediatament darrere el massatgista ressuscitador i com que és dels nostres: vamos vamos ... (moments de dubte)... massatgista !

Altra que no s´aprecia ! a Hugo li van pegar un colp a la cara en la celebració crec que del segon gol, com a Xavi el blaugrana l´altre dia, fruit del paroxisme descontrolat.

4 comentaris:

  1. Yo lo escuché por la radio, la familia me reclamaba jejeje después lo vi en diferido. Os lo pasasteis bien ¿eh?
    Ya te tengo medio fichado, ahora solo falta que te reconozca por la calle jajajaja

    ResponElimina
  2. Bien, bien, con los tres puntos a la butxaca i las anècdotas contadas.
    Será un momento glorioso, tú dímelo porque no te conozco y ten cuidado de no meter la pata, tengo algún doble suelto por ahí, ja,ja.

    ResponElimina
  3. Si que estic malament de la vista... es que ni fent zoom t'he pogut reconeixer en cap de les celebracions... 1 a 3!!! i jo sense enterar-me, es que no tinc perdó de deu...

    ResponElimina
  4. Ximo, es que quan més a prop es difuminen els caretos, je,je, però amb les "pistes" ens podràs veure. El que no puc demostrar és l´assistència a Rizvan Umarov...

    ResponElimina