"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dimarts, 21 de juny del 2011

Els bous que no estimaven les vaques

Dijous, 23 de juny, vespra de sant Joan, a les sis de la vesprada i ho permeta o no l’Autoritat, la vaca Estrellita Larsson presentarà el seu últim treball, Els bous que no estimaven les vaques, novel·la negra zaina que interessarà als bovins i humans delerosos de bones lectures d’aquest gènere literari.

El lloc de la presentació serà el Saló de Plens de l’Ajuntament de Castelló de la Plana i serà un festa colossal perquè no hem demanat permís per entrar-hi i nosaltres no som pacifistes com els indignats. Esmoleu-vos les banyes!

Us esperem

3 comentaris:

  1. Ves en "cuidao" perquè a eixe lloc et pot apareixer l´autoritat competent vestida de sheriff, de regidor no electe, disfressat d´indignao perroflauta insidioso, de salvador castellnoueralbinegre, de bromista mediàtic o en el cap borrat estil rotativo La Razón. Mouuu !!

    ResponElimina
  2. Si vénen tots eixos serà moooooooolt divertit. Muuuuuuuuuuu!!

    ResponElimina
  3. Altre que és amic i pot anar també sol anar completament vestit d´embaucador d´agüeles riques, riques de diners, no de bon vore...
    mareeee, a vore si ens passe com a eixe d´Esquerra Republicana... faríem com Josety, posaríem un compte corrent i els seguidors ens traurien... no sé si teniu tants dinerets com les ueles televisives...

    ResponElimina