"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



diumenge, 22 de febrer del 2015

Xarrada col.loqui C.D.CASTELLÓN, PATRIMONI DE LA CIUTAT.



                        
Els bous de Lledó m han demanat que publique al blog el vídeo d´Alejandro Moll, doncs no van poder anar com molts altres albinegres. Xarrada amb anècdotes, vivències i arguments reivindicant al C.D. Castellón com a patrimoni de la ciutat, lo nostre, el que hem viscut i viurem, el que defensem i defensarem... ahir, hui i sempre.
 
Emilio Álvaro va estar fantàstic conduint l´acte, amb l´inestimable ajuda de José Luis Gual i Enrique Ballester, torejant... perdó, millor driblant la repentina timidesa d´alguns protagonistes estel.lars com D. Juanito Planelles, Cela, Manchado, el presi Cruz... Junt a altre Emilio, Isierte el gran porter, van recordar certs fets... el desastre de Castellnou.
Luiche va incidir en la importància d´imbuir l´albinegrisme als xiquets, Clares va expresar l´orgull de pertànyer a l´equip finalista de Copa... Calderé és el Tombatossals que ens retornarà... ha captat la força de l´albinegrisme des del minut 1 i ja té promeses a complir... amb màniga curta el tio valent...
 
Mito... repetia Toni emocionat al meu costat mentre David teclejava il.lustrant al proïsme tecnològic amb frases del col.loqui. De sobte, un esglai, Ballester/Séneca fent referència a uno que está por ahí... 1:04:10 encara no sé si es un honor o competisc seriosament a friki albinegre/literari amb ell, en qualsevol cas, un plaer.

Menció especial a Pepe Beltrán, qui, com té el cul pelat, va intervindre al final per vèncer l´onanisme en que ens vam instal.lar inevitablement davant tanta figura i a Miguel Ángel Serer, ideòleg malalt d´este tinglao.

Salvem al C.D.Castellón !!




  
Des de xicotets, PAM PAM ORELLUT !!





















Curiositat: He oblidat reivindicar l´equip de l´ascens de la temporada 1980-81. Molta gent es va enganxar amb el de Copa, altres en el de Luiche, però per edat jo (i altres coneguts) sóc d´aquell dels Racic, Navarro, Pulido..., malgrat després es desfera l´equip i tinguera un pas dolent per la 1ª divisió. Alguna volta ja he comentat este fet, així doncs un record per els homes de Benito Joanet: Roberto, Ribes, Draganic, Viña, el mateix Planelles... tampoc cal dir-ho massa perquè pegant una ullada al blog ja es veu, he,he.

Plantilla del CDCS temp 80-81 bdfutbol

3 comentaris:

  1. Respostes
    1. Sí señor, y grande es la Historia del CDCS.

      Por cierto, un par de detalles para no distorsionar: Van acudir polítics, uns amb patinet, altres no apareixen a la foto per no ser puntuals... i mitjans de comunicació va haver de tot, des dels que van participar activament com heu comprovat, els que es van disculpar per no poder anar i els que encara estem esperant-los... fàcil endevinar cadascuna de les actituds...

      Elimina
  2. 1:18:20 la peor pesadilla de Pepe Beltrán...

    ResponElimina