"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dimecres, 11 de setembre del 2013

Diada catalana. Reportatge.


11 DE SETEMBRE, Diada Nacional de Catalunya. Hem fet un breu reportatge urgent dins les seccions de Balls estrafolaris i Diàlegs amb Schopi i Barli. Jo he anat a canviar impressions amb ells com sempre al camí Lledó i al bou Atunero l´hem enviat amb helicòpter a vore l´embolic de la frontera. I ens ha portat estes fotos de vaquetes catalanistes a Amposta, cosines germanes de Barli per part de mare-vaca.

A mi m´han tussat per anar a la plaça Major de Castelló on per lo vist esperàven a las juventudes de NNGG fent caravana arreu del País Valencià amb blavera i rojigualda incloses. He acudit però al bell mig de la plaça nul hom, només els regidors del P.P. fent el paperot. Com no hi havia res a rascar, he continuat tro els Quatre Cantons on un jove festívol, molt content, ballava a lo Felip V:



Ho podem catalogar com a un ball estrafolari ? Els bous Schopi i Barli opinen rotundament que sí i també reivindicatiu. Estan molt pagats de vore les fotos de les cosines enviades per Atunero i esperant la seua opinió sobre elles i per descomptat del ball.

 
Assevere no sabem d´on ha eixit eixa xicona del Vila-real C.F. i per acabar us demostrarem com Sa Majestat el rei Jaume I el Castigaor ha carregat la cavalleria i derrotat als vaysalls castellans de la caravana. Igual per ço no han arribat a la Plana...


Aclaració: El rei ha fet manifest que per casualitats de la batayla ha tapat lo blau del pendó dels vençuts.

Sia a tots sabut que açò és una distracció, som de la broma, el que no ha sigut cap tipus de broma és l´atac d´uns radicals d´Alianza Nacional a Madrid d´un centre cultural català, seu de la Generalitat. Coltell !

2 comentaris:

  1. Espere, com a mínim, que em donen el Pulitzer per les fotografies de la meua parentela independentista. Si no, muuuuuuuuuuuuuuu...

    D'altra banda, misser Hoangho, el jove festívol no li sembla a vostè que és Alberto Fabra? Potser en eixa posició vorà el món de la mateixa manera que la gent normal...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si hi ha premi li retrem homenatge com cal Atunero, és ben cert mai s´havie vist tal ramat de vaques amb inquietuts.
      Estic molt agraït per l´esforç d´ahir.

      No és misser Fabra-ex-alcalde pq ell és molt albinegre i sempre porta alguna prenda del "glorioso". Sé que a vosté li agrada prou esta denominació del CDCS.

      Elimina