"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.diumenge, 21 d’abril de 2013

Al sud de Granada. Podria ser...Aquesta entrada podria ser cultural, espere ho siga, sempre amb alguna inevitable referència en vessant futbolera i com no albinegra. Sabina cante: Emociones fuertes buscadlas en otra canción... emocions culturals fortes no però sí una pinzellada de la visita a la bonica Granà. Anem de lo més mundà a lo més celestial, o a l´inrevés, això cadascú jutjarà:Al sud de Granada (podria ser la novel.la de Gerald Brenan) estava l´hotel, molt modern. El wàter, molt modern també: Què és el shower? ...

Al sud de Granada apareix una gran infraestructura: Los Cármenes (podrien ser les cases de l´Albaicín), estadi del Granada C.F. Vam acudir a buscar a Pina, pol.lèmic expresident del Ciudad de Murcia, actual del Granada, però el recinte està completament barrat.
Continus senyals de la història, bona i dolenta, del C.E.Castelló: jugadors, personatges i personajillos:
Pont romà al riu Genil. Lo important és l´autobús, on posa JIMÉNEZ...

Al sud de Granada estan las Alpujarras. El poble potser més representatiu es diu Pampaneira. Em va donar per taralejar el nostre himne de forma compulsiva:


Vista de BUBIÓN des de Pampaneira.TREVELEZ. Pam pam pernils !


A Andalucia tampoc sotarren les restes arqueològiques:

GRANADA. Madraça o Universitat àrab o Ajuntament vell. Protegides amb cristall.

GUADIX. Restes romanes. Anaven a fer un aparcament però no hi ha diners, he,he.
GUADIX. En plena plaza de la Constitución, escut dels Reis Catòlics ? Més bé del Caudillo, ha,ha.

Continuem el viatge cap al cel. El pionono, segons la llegenda nom donat en honor al Papa Pio IX , és la gloriosa pilota de frare local. AL SUD DE GRANADA podria ser... els vam tastar.Els Cuentos de la Alhambra (podria ser el llibre de Washington Irving ) els deixem per altra ocasió...5 comentaris:

 1. Preciosa visita a Granada. Esta es la segunda visita a Granada que hago en cinco minutos jajaja

  ResponSuprimeix
 2. Molt boniques les fotos, misser Hoangho. Enhorabona! Digue-li vostè als del pàrquing de Roma que jo els segaré l'herba gratuïtament, només m'hauran de pagar l'hotel de cinc estrelles i les dietes.

  ResponSuprimeix
 3. Gràcies als dos, es nota teniu molt de món pq no us impresiona el shower, ha,ha.

  La verdad es q es una visita rápida que se puede repetir tantas veces quieras, Papacangrejo. Eso sí, al campo de Quique Pina no entrarás.

  Atunero, el meu ere de quatre i ja he dit molt modern, els de cinc deuen ser el súmmum, ahí només van Barça i Madrid... Camps i Rita, el Rei i... la Pantoja.

  ResponSuprimeix
 4. O es un clàsic dels llanderos granaïnos o vaig estar al mateix hotel fa uns anys. No m'en vaig estar de fer un video explicatiu del artilugi del bany. T'el envie per comunicator

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. L´hotel... al sud-est de la ciutat exactament, molt xulo i propet de LOS CÁRMENES. Es diu ABADES NEVADA PALACE i està al carrer LA SULTANA (no crec q del swing...) Espere el vídeo pel comunicator eixe, ha,ha.

   Gràcies per passar-te, Luis i perdó pel retràs en contestar.

   Suprimeix