"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dimarts, 28 de setembre del 2010

Eduard PUNSET, l´home fantàstic.

Tranquils, no ha mort, es que n´hi ha que pujar la qualitat del blog. Este homínid és FANTÀSTICO, la seua expresió favorita, explique la ciència de forma plana amb la seua gràcia particular. No he llegit cap llibre seu, en dirècte guanye molt, m´agrade el seu programa de televisió REDES sobretot quan parle d´ evolució, llenguatge i no tant de ciències naturals. Va començar de polític... comunista, U.C.D... i tots sabem dels seus llibres i la tele. A TV3, Albert Om va passar un cap de setmana amb ell i dona la impresió d´ estar sempre ocupat, de viatges, però jo crec en el fons és un solitari, tranquil, rep a amics i família a sa casa de grans dimensions, es pren les pastilletes amb ritual i carasses, es dutxa amb sabó de pastilla i no sap res de futbol. No té temps de res, però ( una resposta FANTASTICA ), TAMPOC TÉ PRESSA. Em declare heidelbergensis "punsetianensis".

2 comentaris:

  1. En eixa foto pareix eixit de l'Antic Testament! Sí que és cert que té una gràcia especial, aquest home. El que passa és que sempre que el veig es dedica a preguntar als científics en quina part del cervell es troba l'essència del bé i del mal -quina mala sort tinc- i, per tant... ara ja pense que has encertat en la foto.

    ResponElimina
  2. La veritat es que el Punset me cau be, peró lo cert es que es massa FANTÁSTICO: Del latín phantastĭcus, el adjetivo fantástico se refiere a aquello perteneciente o relativo a la fantasía. De igual forma, permite nombrar a lo fingido, que no tiene realidad o que sólo existe en la imaginación.

    ResponElimina