"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dijous, 16 de setembre del 2010

L´ APAGÓ



PER QUÈ ENS TALLEN LA EMISIÓ DE TV-3 SEMPRE ALS ESPORTS ?
Primer ére només quan coincidie un partit de futbol, la Fòrmula 1... però ja quede demostrat que també ho fan encara que Canal BOU (per Atunero) no ho retransmitisca: el dissabte passat sense anar més lluny CARTAGENA-BARÇA B, en la Lliga de bàsquet també va ocòrrer... ells no fan cap partit, hi ha una pel.lícula o reportatges enllaunats (no tenen un duro, la programació de PUNT 2 o com es digue ara és molt cultural). Aleshores, per què no em deixen veure lliurement el que jo vull ? Crec ho fan els mateixos d´Acció Cultural amenaçats per "la llei" però em pareix INJUST, cadascú que vega el que li done la gana, encara que siga a Josety (també li tinc "carinyo", ja,ja, com a Los pilares...")
Si volen la reciprocitat, endavant ! No crec tinguen massa èxit a Catalunya, així tots veurem el que fan els altres.

5 comentaris:

  1. En les actuals circumstancies no deuríe d'haber cap televisió pública... totes son deficitaries i totes treballent per al seur respectiu amo. Per altra banda no crec que el Cartagena-Barça B siga tant important per al transcorrer de la teua vida. Hi ha que veure menys tele i llegir més.

    ResponElimina
  2. ¡¡Si no quieres ser como ese leeeeeeeee!!
    Por lo demas de acuerdo con Gillan, las televisiones todas privadas y la que no se pueda mantenerse que cierre.

    ResponElimina
  3. Creo que si no cortaran la señal de TV3 no verían las retransmisiones de Canal Ou ni las abuelas de los presentadores.
    Bendito complejo de inferioridad.

    ResponElimina
  4. altre cas en semifinals de bàsquet temporada passada publicat en el foro albinegre:
    lo d´este mati no té nom....no s´ha pogut veure el CAJA LABORAL-REAL MADRID, per interesos politics i econòmics o el que siga, per una rocambolesca situació. Com fan la fórmula 1 tallem les catalanes (per la sexta també ho feien) aixi que impedeixen veure el basquet pel 33 i perque a PUNT 2 s´estimen més fer dibuixos animats de noms japonesos que fer la semifinal. OLE´!

    ResponElimina
  5. s´obri una esperança, ALBERTO ALCALDE, ara MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT, sempre ha manifestat el dessig de vore tv3 al País Valencià. Tant de bó no li entre el canguelo.

    ResponElimina