"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dimarts, 14 de setembre del 2010

Presentació

Em presente: sóc el bou Atunero.

A partir d'avui i fins que el propietari del bloc m'ho permeta, aquest humil bou hi col·laborarà escrivint tot allò que puga ser d'interés per als bous, vaques, vedells i animal cornuts en general.

Vull, abans de res, agrair a misser Hoangho la confiança dipositada en mi. Espere estar a l'altura de les circumstàncies i que aquesta comunicació, d'animal a animal, siga plaent i instructiva per a tots.

A aquells que desconfien de la capacitat dels bous i que ens neguen la capacitat de raonar, els diré que, de la mateixa manera que hi ha molts éssers humans que porten banyes -la nostra ferramenta principal- amb tota l'alegria i naturalitat, nosaltres els bous també usem el nostre cervell -la ferramenta principal dels humans-... Ferramenta principal dels humans? Hahahaha (rialles de bou).

I ara, us pregue que guardeu un minut de silenci per Platanito...

2 comentaris:

  1. Benvingut Atunero! escrius molt bé i domines el valencià de forma virtuosa, per això la ganaderia et va donar estudis. Llarga vida...
    En quant al pobre Platanito, ha tingut un desenllaç "de forma "rápida" y con la presencia de "muchísimo" público cifrado por la alcaldesa, Milagros Zarzuelo, en cerca de 35.000 personas."

    ResponElimina
  2. Benvingut Atunero! Platanito ¡Presente!

    ResponElimina