"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



divendres, 24 de setembre del 2010


Cada dia que passava, cada dia que passava... es feia o el feien més roïn, més tendenciós. Es el més conegut a Castelló, el més "fàcil" de llegir o trobar seccions per hàbit o tradició, però hi ha coses tremendes, com el conegut tractament en els esports al Vila-real i al Castelló (deixant a banda la categoria), la darrera campanya contra LIDL (no sé el motiu), el no parlar del caso Fabra (hui no han tingut més remei). M´ha cridat l´atenció una cosa, justament hui NO HI HA la secció diària OPINIÓ DEL DIRECTOR, bé, OPINIÓN DEL DIRECTOR, en castellà per que et tradueixen sempre. Per què? s´ha constipat? o serà per no opinar sobre el tema del día? En fi, només salvarem al humorista QUIQUE, les ironies de Nomdedeu (quasi l´únic que té bula) i els articles anecdòtic- històrics de la sra. SANCHEZ, la filla del "gran home" SANCHEZ ADELL. Jo esta setmana també he col.laborat amb un parell de missatges per animar la ridícula "opinió dels lectors" on demanava derrocar el Segon Molí i construir pistes de pàdel, ja,ja, eixes troballes històriques musulmanes són bobaes!! ja,ja. I t´ho publiquen a la primera. I no faré l´acudit de possar-li un "R" intercalada al nom del diari... I tu qué dius?

3 comentaris:

  1. Ni m'agrade el "Mierditerráneo", ni m'agrade el "Levante"..., pero com als bars solen tindre el primer d'ells, pues sempre l'hi pegue una miradeta, quasi per inercia.

    ResponElimina
  2. Pues lo de las pistas de padel no te creas que ninguna mala idea, a mi me pillaria al lado de casa.

    ResponElimina
  3. Hoangh, que agosarat, criticant la Bíblia de la Plana... Et cremaran a la foguera, heretge! I les fotos de la crema, evidentment, aniran a la Naranjada...

    ResponElimina