"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



diumenge, 28 de setembre del 2014

Diàleg amb els bous de Lledó sobre l´actualitat. (+ 3 blogs "debades")



























Bon dia plujós !

Els meus amics (i de tots) els bous del camí Lledó m´han advertit de vàries cosetes que ells no comparteixen però han sentit allí:
Que darrerament ens posem massa trascendentals al blog amb qüestions d´aspecte social, religiós, poètic i inclús en abordar el CDCS ens en anem a la Prehistòria, amb diaris vells que no aprofiten ni per torcar-se el cul perquè es desfan...
Doncs mentre cavilem què fem delegarem en el gran Drosi del Raval i no ens posarem en camisa d´onze vares, com el P.P.:


Estan contents pel començament del C.E. Castelló, els encanten futbolistes com Roger Canadell i Adrià Gallego i opinen que aquest any sí molt il.lusionats. Els agrade la segona equipació però detallistes que són, no la moda eixa de l´esquena tota del mateix color, en este cas verd. Schopi diu que molt patriòtica, Barli que aixó del verd no té sentit, que és massa modern... en fi, no es posen d´acord en tot, Perot calla, ja ho sabeu... volen que parlem de l´actualitat, la votamenta de Catalunya. Només faltaria aixó, per a que ens diguen de tot, uns i altres... qui és l´antidemocràtic? els qui volen votar? els qui respecten la Constitució? 
Els bous estan acostumats a mullar-se però hui no em ve de gust, trauré el paraigües. Això sí, també traiem a la llum una foto d´un militar de careto conegut al gloriós campo de San Gregorio fent la V amb utensilis de cuina. Volia el dret a votar? és una metàfora? fa un quart de segle.

Dues recomanacions de blogs: són dels meus nebots, el mag Joan i el bateria Arnau. Impressionant virtuosisme. Enhorabona ! Joan fa màgia amb les cartes i l´Arnau amb les baquetes. Comproveu-ho !

Bateriarnau  i Magiajunior


Dos reportatges pendents:

On és açò?

de què riu este tio?

Què fan estos xics?
Per què és històric este banc?
Massa pistes ja...
 
...i viatge a Castella: (amb fotos dedicades)

i Ávila...
A la dreta del famós astronauta salmantí... un bou ! (dedicat a Atunero)
Formes eròtiques? al Patio de las Escuelas (dedicado a J.J.)


Dedicat als incondicionals de l´oximoron

Per als aficionats als llibres i als del Llevant U.E.

Dedicat als "gargolers" de Salvem al CDCS

13 comentaris:

  1. Jo vaig estar a Salamanca fa molt de temps. Recorde molts monuments i un paisatge típic de la meseta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí, ho has descrit molt bé, això i bous, de veritat i d´Osborne. Molt bonica Salamanca, La Alberca...

      Elimina
  2. On és açò? Qualsevol hospital després de les noves retallades que vindran
    De què riu este tio? És un home de negocis, que s'ha fet amb la gestió d'un hospital nou.
    Què fan estos xics? Busquen la llibertat i la cartilla del seguro.
    Per què és històric este banc? Perquè abans hi seien els uelos, pero ara esta buit perquè ja s'han mort tots: no han pogut pagar les medicines.
    Massa pistes ja... : Això, misser Hoangho, té tot l'aspecte d'un cementeri. Ahí està soterrada la democràcia?

    He encertat, misser Hoangho? Quin premi he guanyat?

    Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ResponElimina
    Respostes
    1. Atunero ets un il.luminat, hauries d estar al Tribunal Constitucional i així es pendrien les millors decisions. Has guanyat un pacK de premis, relacionats en el contingut de l´entrada bloguera que ens oKupa: el PINK-PUNK:
      1) Una entrada per a un concert d´un grup PUNK castellonenc, Kortesia de l´amic Kaldos.
      2) Un viatge a Segovia on seràs convoiat per una vaqueta PINK. Ja te la presentaré, li vaig fer foto en front mateix de Casa Cándido el mesoner de Castella i al costat del magnífic acueducte romà.

      Eixe banquet conté una història personal... algún dia... i tens raó, ahí la democràcia va estar soterrada, tot ere "a la orden", ara igual se fumen porros com aleshores, però almenys la creativitat impera en un altre tipus d´aire viciat. I esta darrera frase m´ha agradat, l´endossaré a eixe llibre de memòries que mai veurà la llum...

      Muuuu/gràcies Atunero per la participació i enhorabona.

      Elimina
    2. El grup punK de l´amic albinegre J.K. es diu Goma2.

      Elimina
  3. Quina sort, misser Hoangho! Moltes muuuuugràcies! Els concerts PUNK i les vaquetes PINK són les dues coses que més m'agraden de la vida. A banda de l'herbeta fresqueta, la filosofia existencialista, rascar-me els collons i tussar gent sense cervell. Muuuuuuuuuu...

    ResponElimina
  4. M´alegre molt, estimat bou. Ja coneixia les teues aficions menys la de tussar... vols dir que hi ha gent sense cervell i més a la "terra de ma terra", Castelló ?

    ResponElimina
  5. Si no es por el Atunero no habría sabido las respuestas jejeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bueno, también hay una realidad paralela (que no quiere decir para tontos) que ya explicaré cuando "me rote", ja,ja.

      Enrique Ballester vuelve a entrar en el top ten de entradas, seguramente por el éxito de su libro INFRAFUTBOL, el cual compré ayer en Castàlia en noche de remontada épica, de tercera pero histórica. Pocos pero disfrutamos, sentimos en albinegro... STOP ! ya me voy... PPO !

      Elimina
  6. Es una lástima que la foto erótica no tenga buena calidad. El tipo de la izquierda se la está meneando desde hace más de 4 siglos en una postura un tanto incómoda, con una rodilla en tierra y la otra levantada. Además se podría apreciar que tiene gafas.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La foto está hecha con el móvil chino ZTE y co-chino, hay q recordar q el nombre propio Hoang-ho viene de un río del país, je,je.
      Queda comprobado que tengo buena memoria, ja,ja ¿el tipet hedonista lleva gafas? ¿es ello acaso una gamberrada contemporanea?

      J.J., estás hecho un gran guía alternativo, los oficiales pierden el tiempo con la insulsa localización de la ranita e intentando explicar los estilos artísticos al populacho. ¡ Montaremos una nueva ruta cultural ! Gracias por la explicación.

      Elimina
    2. Las gafas son originales de la época del escultor. Es posible que el onanista, además de un calentón, tuviera presbicia.

      Elimina
    3. O sea que el onanista-hedonista-calentorro además de lascivia, presbicia.
      Pues albricias, J.J. gran investigación histórica.

      Elimina