"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.dissabte, 26 de juliol de 2014

La flama albinegra. 92 aniversari.


Festa del 92 aniversari del C.E. Castelló celebrada al Pinar per Centenari Albinegre:

http://www.centenarialbinegre.com/actos-92-aniversario/

Conté 2 vídeos/teleMoll:
Lliurament premi millor gol 2013 a Jordi Marenyà (2') i xarrada de Miguel Queralt Queralet (16')

Amb l´esperit albinegre sempre a l´ambient vam xalar un grup d´aficionats amb les històries i anècdotes de Miguel Queralt Queralet i Jordi Marenyà, així com vam admirar la magna col.lecció d´entrades de Miguel Ángel Serer.
Com diu Dani a la pàgina de Centenari vaig portar el vademècum, un cartapacio de records del que alguna volta he parlat al blog explicant l´orígen.

Què bona la paella de Castel Gandolfo ! (restaurant de Pedro Alcañiz, en realitat Waticano Summer)
Què bona la sangria elaborada per Toni !


Vam completar la jornada de mil històries en UNA història, l´única que ens importa, la del C.E. Castelló, formada per eixe equipier que no va jugar cap partit oficial però sí molts amb l´escut i samarreta albinegres i com recollia la premsa de l´època en sus pies tenía dinamita (vídeo de l´enllaç) Quan jugaven dos defenses i cinc davanters... l´anècdota de Catogue... 96 anys el contemplen.

Jordi, un jove de Vila ex del Castelló ara a Xàtiva, va tractar amb sinceritat i simpatia els entrebastidors futbolers: entrenadors, els partits de Copa contra el Real Madrid amb l´Olímpic de Xàtiva, Mamady...
Mereix sort en el món del futbol. Se la desitgem.

Breu mostra de un dels 10 toms de la col.lecció de Miguel Ángel:Vull compartir l´escrit de la meua filla Cristina (aleshores 9 anys) ara que tinc el seu permís. I el que jo vaig escriure també. Pense que transmeten l´emoció del moment, la passió de ser orellut, llambreig d´albinegrisme, un ascens a 2ª A. Quant donaríem ara per això !
Cris s´ha fet gran, no fa faltes d´ortografia, mes ja no és tan albinegra... Normal. Esperem tinga motius per tornar a la cleda i ser del CDCS, el mejor equipo del mundo, com escrivia quan era xiqueta al costat del cromo de Planelles.

Y llo ahora mismo digo PAM PAM ORELLUT !! 


PREMSA:
Levante, Mediterráneo i El Mundo.5 comentaris:

 1. No sé cómo te las arreglas pero siempre hay alguna referencia involuntaria a algo relativo a mi persona. En esta ocasión es por el Zamora, equipo de la ciudad en la que yo nací, o al menos eso pone en mi DNI, que mis recuerdos no alcanzan a tan temprana edad.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Es cierto, Salamanca, Zamora... pues no escribí nada sobre el 25 aniversario del ascenso a 1ª div. que se acaba de cumplir hace poco. ¿Sabes dónde, no? En Burgos. El carnet de socio de esta temporada lleva la imagen de aquel equipo que solía ganar 1 a 0, gol de Pepe Mel.

   Gracias por tu comentario, J.J.

   Elimina
 2. Esperaba con ganas esta entrada para enterarme de como fue jejeje Gracias!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. A ti. En realidad ya estaba explicado en la página de Centenari Albinegre, he querido aportar mi punto de vista personal con los escritos, fotos, etc. Como le decía esta tarde al compañero DAVID GUAL primero lo pienso, luego pongo, me emociono y acabo poniendo enlaces, prensa y todo, ja,ja.

   "Por sierto", quiero nombrar a dos aficionados ilustres que nos visitaron: CESAR RAMOS, de quien estoy leyendo un artículo suyo del 2005 en la foto del cartapacio (página Centenari) i JAVIER BALFAGÓN, el "Historia en cromos" de las redes sociales, el Cielo del aficionado albinegro.

   A ver si vienes a la próxima movida con la familia cangrejil, ja,ja.

   Elimina
  2. Otra visita: el ubicuo CONRADO ya aparece en foto.

   Elimina