"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dilluns, 1 de novembre del 2010

LLUIS LLACH, el cantautor sensible.


No sé si és pancatalanista o qué però m´agrada, especialment esta cançó del VIATGE A ÍTACA, així com el mític QUE TINGUEM SORT, UN NÚVOL BLANC... al vídeo es pot veure a Pep Guardiola flipant i a Puigcercós emocionat, aixi que els més sensibles estan avisats. L´altre dia va sonar a l´acomiadament de Marcelino Camacho, açò no vol dir res, simplement em va cridar l´atenció. Alguns veuen una mena d´himne independentista, altres només un poema de Kavafis basat en L´odissea... Jo no ho sé, veig una obra aparentment senzilla de molta enjundia, a lo SULTANS OF SWING . Consta de tres parts diferenciades, la segona és la de "Més lluny, hem d´anar més lluny... molt bonica. Llàstima estigue retirat.


3 comentaris:

  1. Junt a l'Alprazolam i Tranquimazid em resulta el millor sedant del món. Cada vegada que l'escolte m'entra un sopor que no ho puc aguantar, em supera. Que l'hem de fer, Maniàtic?.

    ResponElimina
  2. No teniu sensibilitat i avant. Posa-li conyac al tranquimazid eixe i voràs a ULISSES, les nimfes i al Castelló golejant al Madrid.

    ResponElimina