"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



diumenge, 25 de novembre del 2012

Del blanc a l´albinegre.

                           

Ja puc anunciar el pròxim event que la Comissió 90aniversari CDCS , constituida com Associació Cultural Centenari Albinegre, estem amanint per a este mes de desembre a l´edifici Moruno del Grau de Castelló:

Exposició fotogràfica titulada Del blanco al albinegro i no Del blanco al negro amb títol nefast publicat ahir al diari oficial de la ciutat. Imatges de la història del club en els seus 90 anys de vida, amb homenatge a la gent del Grau ( jugadors, dirigents, afició ), tan identificada i unida sempre a l´equip orellut.

La inauguració tindrá lloc el dissabte dia 1 de desembre, a partir de las 12 del migdia. Us convide jo i tota la comissió a vindre a l´acte o a passar-vos quan pugueu en cap de setmana si aneu a fer-vos un arrosito o al cinema o al port o què collons ! aneu aposta, he,he.
Ja voreu quines fotos més xules hem aconseguit recollir i seleccionar, és clar, emocionaran a alguns perquè fins i tot es poden reconèixer afeccionats, no tan sols ex-jugadors.

Com sempre, Pam Pam Orellut !

* Cartell elaborat pel virtuós Dani Prades.


 



2 comentaris:

  1. Ja falte menys!! Anirem, és clar!! Del blanc a l'albinegre.. La veritat és que va ser tot un encert canviar els colors... PPO!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I que ho digues, l´albinegre fa un contrast més bonic, més "filosòfic" i tot i forma part de la nostra genètica (crec q hui diu algo així el mateix Pepe Beltrán). Això del blanc a soles sembla més llejot, sense faltar... o una miqueta, ha,ha.

      Molt be, ja ens veiem a inauguració o altre dia. Quedarà xula i emocionant per als orelluts de sempre i per extensió als grauers.

      Elimina