"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



diumenge, 23 de desembre del 2012

Poesia i C.E.Castelló. Vicent-Jaume Almela.


El poeta castellonenc Vicent-Jaume Almela i Eixau vol compartir amb nosaltres un poema dedicat al C.E. Castelló en el seu 90 aniversari i ens ho ha enviat a la Comissió amb molt d´afecte. Moltes gràcies, serà l´emotiva felicitació de les festes de Nadal a este bloc de forma poètica i albinegra, dos qüestions que ens agraden i ocupen, una barreja passional en estos temps tant deshumanitzats per onsevulla.

Vicent-Jaume Almela i Eixau és, per si no ho sabeu, un dels poetes castellonencs més il.lustres de l´actualitat en valencià, de la colla de Josep Porcar, Vicent-Pau Serra... el cantautor tardívol Artur Alvarez, el conspicu Lluís Meseguer... dels qui hem parlat a este bloc. Recordeu l´homenatge a Bernat Artola. Estem davant de poesia de nivell i no de diletants. A sobre acabem l´any en la vessant futbolística amb esperances sense perdre el seny, així que ALBRICIAS, PAM PAM ORELLUT i BON NADAL A TOTS !

La terra de ma terra...:




2 comentaris:

  1. Bona Poesia, vehicle de Sentiments. Les Paraules al servei de l'Emoció...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gran definició de poesia, Cagueme, es nota has eixit d´un llibre mític carregat de llegenda. Gràcies per apreciar-ho.

      Elimina