"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dijous, 30 de desembre del 2010

Pam pam orellut ! records albinegres.





Per acabar l´any em sap greu xafar-li el relat a Atunero escrit hui (LLEGIU-LO que és molt bó !) però he aprés a escanejar i amenace amb publicar records com estos d´aqui dalt.
Anit escoltava a Miguel Pastor i comentava que en els temps del Sequiol (anys 40 per a los no iniciados) ja existia el PPO amb una lletra desfasada en la que s´anomenava EL DEPORTIVO al C.E.CASTELLÓ i deia coses com "que viene el coco y mete un gol" "sube a 1ª división", "campeón de 2ª"... Jo sé que es va grabar en 1972 als estudis de RADIO CASTELLON, peró no coneixia esta "prehistòria". Exhorte als virtuals historiadors llegidors del blog "digan lo que sepan" per acabar l´any saciats de cultura albinegra.
A més de les notes autofacturades i la lletra del entranyable himne podeu veure el vell i nou Castàlia, una samarreta albinegra (no és la millor versió) i un estimat escrit del mestre CHENCHO: "A Juanjo, gran albinegro y con la esperanza de que no deje de serlo. Un abrazo". Com endivinant el futur fosc del Castelló i "todas sus vicisitudes", com ell diría.
La foto és d´un llibret que es repartia al vell Castàlia. Ho vaig guardar, ja coneixeu el síndrome, i és xulo veure ara a il.lustres personatges a TORRE SENTADO (ja teniem nivell). Estic jo, el meu germà, el meu cosí, els meus amics (fila superior) , coneguts veïns de localitat (tots amb pèl) , Traver Griñó "el Keto" i la dona, l´agüelet de "RADIO VATICANO" (racó baix dret) conegut així perquè portava un radiocassette de tamany descomunal al muscle; l´agüelet de les pipes (baix, esquerra) crec... (ara demane ajuda al meu brother) ére un gamberro que es dedicava a tirar pipes als de baix i després culpava als xiquets. Açò és la INTRAHISTÒRIA de Castàlia. Ah ! i el porter dret darrere! ara n´hi ha tornos... al menys este feia algo, perquè el de GENERAL DE PIE...
L´any 2011 ens portarà millors temps segur... ara que ja vaig clavar la pota amb les opinions sobre Jordi Vinyals. Continue pensant que NO ESTAMOS TAN MAL !!! a vore si els reis mags (majúscula o minúscula) ens porten un NOU NAT ! A CUALQUIER PRECIO ! (Chencho dixit)

2 comentaris:

  1. Eixa foto del Vell Castàlia jo també la tinc! És d'una col·lecció de cromos. Ara, dis-nos, urgentment, qui eres en la foto del públic.

    ResponElimina
  2. A la fila de dalt de Torre, que jo anava prompte. Però estic camuflat pel pèl.

    ResponElimina