"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



divendres, 21 de setembre del 2012

En Versión Albinegra.



Com ja saps sóc un seguidor del Club Esportiu Castelló i, a més a més, forme part de la Comissió del 90 Aniversari del club.
No sé si ni tan sols coneixes l'existència d'aquest grup d'aficionats què, al voltant del club, ens vam unir per celebrar d'alguna manera el norantè aniversari del nostre vell amic el passat 20 de Juliol.
De la primera intenció de fer alguna cosa per mantindre viva la flama que dóna caliu al nostre iaio, va sorgir la idea de fer alguna cosa més, com per exemple un concurs musical amb els colors del club com a idea principal.
La Comissió del 90 aniversari del Club Esportiu Castelló ha decidit realitzar un concurs musical en versió albinegra al mes de Novembre, exactament el dia 3 del mateix i pots consultar les bases d'aquest concurs fent clic al següent enllaç http://www.90aniversariocdcs.com/enversionalbinegra.html
Potser no t'interesse però és una oportunitat per a algun grup o solista que pugues conèixer.
Intentem no sols reviscolar l'albinegrisme entre la societat castellonenca, també intentem reviscolar la implicació social en actes altruistes com aquest.

Moltes gràcies per la teva atenció i Pam Pam Orellut!!!

                                                                                                                                                

Como ya sabes soy un seguidor del Club Deportivo Castellón e imagino sabes que formo parte de la Comisión del 90 Aniversario del club.
No sé si ni tan siquiera conoces la existencia de este grupo de aficionados qué, alrededor del club, nos unimos para celebrar de alguna manera el nonagésimo aniversario de nuestro viejo amigo el pasado 20 de Julio.
De la primera intención de hacer algo por mantener viva la llama que da calor a nuestro abuelo, surgió la idea de hacer algo más, como por ejemplo un concurso musical con los colores del club como tema principal.
La Comisión del 90 aniversario del Club Deportivo Castellón ha decidido realizar un concurso musical en versión albinegra el mes de Noviembre, exactamente el día 3 del mismo y puedes consultar las bases de este concurso haciendo clic al siguiente enlace http://www.90aniversariocdcs.com/enversionalbinegra.html
Quizá no te interese pero es una oportunidad para algún grupo o solista que puedas conocer.
Intentamos no solo revivir el albinegrismo entre la sociedad castellonense, también intentamos revivir la implicación social en actos altruistas como este.
Muchas gracias por tu atención y ¡¡¡Pam Pam Orellut!

 * BISES: entrada feta per la Comissió Musical del 90 aniversari i text de Felip Pérez.

4 comentaris:

  1. Espero que salga algo bueno de todo esto jejeje ;)yo es que soy sordo para la música jeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Como mínimo fomentar el vituperado albinegrismo entre los jóvenes y no tan jóvenes musicólogos. La música llega al alma y si es albinegra más !

      ¡ Espero estés mejor ya !

      Elimina
  2. Jo no sóc jove ni persona, misser Hoangho. Però, ¿puc participar-hi? Per favor, per favor, sisplau, muuuuuuuuuu... És que és la il·lusió de ma vida, ser el Pavarotti dels bous.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mentres no tingues un contracte musical en vigor, endavant ! les bases no diuen res al respecte de bous.

      Porta´ns moltes vaquetes seguidores teues !

      Elimina