"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dissabte, 31 de desembre del 2011

Homo Albinegrensis. Fascinante.


Amb esta felicitació tan bonica i emotiva que ens ha enviat Sentimiento Albinegro acomiadem l´annus horribilis del C.E.Castelló, dessitjant el que diu el texte, que es faca justícia i sobretot que torne la il.lusió a tots els albinegres, units més que mai perquè som una espècie no en extinció però amenaçada.



"Es genial saber que algunos de nosotros tenemos un poco de ADN del homo Albinegrensis, pero, para mí, la oportunidad de buscar evidencia de la selección positiva que ocurrió poco después de que las dos especies se separaran es probablemente el aspecto más fascinante de este proyecto", dice Svante Pääbo, el más reconocido experto en ADN fósil y director del trabajo.

Ostres tu ! el tío que més sap d´ADNs i que surt al Redes de Punsi assevera tenim ADN albinegre alguns privilegiats, després parla d´una selecció positiva i es separen dues espècies... serà açó el RH de soca del que parlen alguns ? tindrà alguna cosa a vore amb la distanciació Castelló - Vila-real en lo futbolístic ? en quin moment ens separem ? són ells els sabuts i nosaltres els diferents ?

Penseu en tot açò esta nit quan feu la irreflexiva vulgaritat de prendre el raïm. Jo no en prenc mai, igual per això tinc mala pata, juà ! Com a heidelbergensis que sóc, volia retre homenatge als neanthertals, es veu que els heidel som avantpassats d´ells i no eren els ximples de la prehistòria. De igual forma, els albinegrensis no som uns babaus. Esperem no desaparéixer com els amics neanthertals.


Encara queda una qüestió apassionant: es van hibridar els neanthertals i els sapiens ?
Rialla sardònica final: ha,ha,ha... nang...nang... los quartos ! no !

2 comentaris:

  1. Eso espero yo también. Lo que tengo claro es que equivocados no estamos. PAM PAM ORELLUT es lo que cantaba mi hijo esta tarde mientras jugaba con sus muñecos, si eso no es ADN albinegro ¿qué es?.
    Yo he tomado mandarinas, melón (otros años)y uvas y sigo teniendo mala suerte, he dejado de creer en ella.

    ResponElimina
  2. ni uvas ni mandarinas ni melón, este año es nuestro ! loor a Miralles ! ... mare meua...

    jo que estic emocionat de que l´il.lustre PÄÄBO ens estudie i no dieu res, fuera! tampoc us inquieta gaire si els neanthertals i els sapiens es van fusionar... malament comencem l´any si no tenim inquietuts...

    ResponElimina