"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dimarts, 8 de febrer del 2011

¿La vaca que ríe?

L’Observatori de la Vaca, després de la reunió ordinària setmanal del seu Consell Executiu i a través del seu Gabinet de Premsa, ha emés un comunicat que m’agradaria transcriure en aquest bloc. La qual cosa no implica necessàriament que el bou Atunero subscriga allò que s’hi manifesta.

COMUNICAT

El Consell Executiu de l’Observatori de la Vaca, reunit en sessió ordinària el proppassat 6 de febrer, ha acordat de manifestar que:

1- Deplora la publicitat que supose discriminació, vexació i/o intimidació als bovins de gènere femení, comunament conegudes amb el nom de vaques.

2- Deplora la comercialització d’articles de consum que usen la imatge de la vaca, degradant-la fins a límits infrabovins.

3- En concret, deplora la imatge i la publicitat de la marca La vaca que ríe, perquè ofereix una imatge manipulada, irreal i grossera de la vaca. En aquest producte, la vaca se’ns mostra com un ésser bajoca, rient sense trellat perquè li han furtat la llet per a fer formatge. Doncs no, senyors, les vaques no estan contentes que els humans els furten la llet i després la descremen, la ioguritzen, la formatgitzen, etc. Les vaques no estan contentes i per això no han trobat cap vaca disposada a eixir rient en les seues caixetes de formatge i per això n’hi han hagut de pintar una amb cara de fava i per això estem tots i totes cabrejats i cabrejades i per això ens sentiran els amos d’eixa empresa si no hi canvien el nom de seguida i per això muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

4- Deplora la retallada pressupostària, amb l’excusa de l’austeritat, per part del Ministeri a aquest observatori, objecte de tantes crítiques sobretot per no seguir la línia ideològica oficial. (És veritat que som un poc antisistema, però vosaltres sou uns capullos!)

Signat

La Presidenta: Perlita.

El Secretari: Ramonet.

Els Vocals: Islero Junior, Remigia, Clodovea, Manzanito, Melocotoncito i Albaricoquito.

1 comentari:

  1. Algú ho havia de dir ! El Consell bouficat en Perlita, ho ha exposat amb claredat blanca com la llet. Estos abusos haurien de ser difundits per tot arreu, de moment se m´ocurreix enviar este comunicat o manifest (no surrealista sino verídic) als mitjans de comunicació afins, feministes com la Julia Otero i taurins com Castàlia TV de Josety.

    ResponElimina