"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



diumenge, 19 de maig del 2024

Campions i ascens a 2ª divisió.

 


Al principio no nos conocíamos...esto es imposible... cada uno en una lengua, una torre de Babel... pues al final lo hemos conseguido!

Óscar Gil, capità del C.D. Castelló.

Ja ho vaig avançar al desembre:

Hoangho: Escàndol a Castàlia! (hoanghoat.blogspot.com)

Doncs així ha sigut, el peculiar joc que ha practicat el Castelló de Dick i Bob ha esdevingut en l ascens a 2ª divisió, després de tantes i tantes penes per 2ª B, 3ª, 1ª RFEF... pandèmia i espoli... estem contents, ara tots som albinegres i Castàlia es queda menut...

Penalti i gol és gol. Programa de ràdio UJI de César Ramos "La Resistència: mantenir la brasa" (Emílio Àlvaro dixit). Amb Conrado Marín, Miguel Ángel Serer, Paco Blázquez, Enrique Ballester, Aaron Torlà i Jordi Marenyà.

https://www.radio.uji.es/play.php?tipo=P&id=23781

Futbol bonic, aparentement caòtic però organitzat, en un fantàstic oximoron futboler que ens ha fet emocionar-nos esta temporada, com el procés d escriptura d un bon llibre o una pel.lícula, elaborat amb aparença de senzill, hi ha un gran treball darrere. Igual els penals no tant... és broma, circumstàncies, només falta que xute Gonzalo el porter, com feia l ídol Racic. Fonamental Gonzalo, vam dir que jugava de lliure, al final ha fet unes parades també increïbles, fins al punt d ser l heroi a Múrcia, parant un penal i eixint a hombros, com Antonio Pérez als anys 40, usted es Dios... llegiu l article d Enrique Ballester:




Gonzalo i Racic en acció.

Punt d inflexió: el partit que vam perdre contra el Córdoba, com aquell Barça de Cruyff que va perdre a Saragossa 6 a 3 i després tot victòries, hem guanyat "fins l avorriment" i inclús hem aprés a fer eixe "altre futbol pràctic" encara que no es reconega obertament. L any que ve ens esperen emocions fortes perquè ací es jugarà de la mateixa forma... esperem ixca bé, perque vore al teu equip jugant combinant i ofensiu és el millor que hi ha. Guardiola NO ha fet molt de mal al futbol.

Il.lusió dels xiquets, son del Castelló, no del Madrid o Barça... Foto sorpresa d alumnes de 1er de primaria a la mestra Belén.

Curva Kastaneer, amb la Copa !! quin rebombori al bar, felicitat albinegra. 


Bob i Begoña.


Amics i poetes: Galindo, Górriz, Labordeta, Artola. Pareix una alineació de la Real Societat.

Capítol DENÚNCIA:
 


Banderes a l ajuntament i a la rotonda de l afició. Es un llençol amb l escut del Castelló, falta algo important. Algú m ha dit que es una gilipollez, molt bé, però ho soc un poc i ací ho dic, meninfotisme i desconeixement per part de l ajuntament:


Històrica bandera del Sequiol.



D.E.P. PEPE PORTOLÉS, un recordatori des d este humil blog al meu mestre al Sequiol. El Real Madrid li va fer homenatge, desgraciadament ací suspenem en esta questió...

Hem tingut premsa, ràdio, acabem amb un vídeo molt xulo i emocionant del club del final temporada, tot i que encara ens falte jugar contra el Depor, el Coruña de tota la vida. Partit de Múrcia, la font, la rua amb el bus descobert, plaça Major... reflex de l alegria imperant. Perdoneu si he fet un poc de Pepito Grillo, però algú ho havia de dir.

PAM PAM ORELLUT i fins altra!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada