dilluns, 17 de setembre del 2018

¡A tierra!



¡A tierra! repetia per enèsima vegada la penetrant veu del sergent, interrompent el trot dels nombres-soldats i obligant-los a deixar caure el seu cos recolzant la culata del cetme contra l'aclamada terra. La punta d'aquesta culata havia de clavar-se per aterrar correctament mes número 3 sofria una malaptesa en aquest menester que li impedia fer-ho de manera idònia, així que les paraules del sergent se li clavaven en el cervell i l'arma en l'os prominent de la seva nina esquerra produint una ferida que a cada descens augmentava sense remei, de forma lenta i efectiva. L'ordre de combat, de moment, no era el que més dolia.

https://apuntmedia.es/va/a-la-carta/programes/escoltat-en-la-radio/plaerdemavida/12-09-2018-entrevistem-agusti-colomer-guanyador-del-premi-soler-i-estruch

Programa de ràdio de À punt Plaerdemavida, 12 setembre, al minut 39:26 dins la secció de l´escriptor Vicent Usó La bona lletra he tingut l´honor de llegir un relatet, molt content d´haver participat, moltes gràcies pel fet i pel llibre de regal.

1 comentari: