dimarts, 23 de desembre del 2014

Bon Nadal amb literatura albinegra.



Haureu observat que darrerament el blog no traspua tanta vida, circumstàncies de feina i altres menesters com escriure per a mi manen, el bou Atunero està digerint el premi del Ximo eixe al qui té mania, no obstant això arriba Nadal i cal felicitar al proïsme, sobretot al lletraferit i albinegre que ens segueix amb més o menys consistència.
L´any passat ho feia amb les campanes dels acúfens, no patiu, ahí estàn els maleïts, fent un marcatge ferri com el de Ugbade a Schuster, com el meu a Manchado (la 1ª part). Aquest any pertoca fer-ho amb altra malaltia, o malaties, les conegudes literatura i albinegrisme i a sobre farem un matxambrat i les juntarem en forma de video/tertúlia patrocinat per Tele-Moll en primer lloc i després amb un llibre infantil que em va cridar l´atenció per la portada però que a més sembla bonic.





"Moltes mirades, alguns secrets", novel.la de Ximo Ramos, a les prestatgeries.

Al blog ja hem comentat:


En el escudo de tu historia

Infrafútbol

Molta història del Club Esportiu Castelló, amb la veterania d´Arquimbau, contalles de Nadal i Sanahuja sobre eixe personatge que és Luis Cela, la nostàlgia del més literari Miquel Torres, les peripècies i dificultats dels amics Conrado i Miguel Ángel per confeccionar esta autèntica bíblia albinegra (amb ajuda del crack Ximo Alcón), l´estil autèntic d´Enrique al presentar i escriure més les anècdotes de tots.
La innecessària constatació de que el Castelló forma part de les nostres vides inexorablement i afortunada. Un plaer... albinegre.

I el llibre que us deia:


Sentimento de Carl Norac i Rébecca Dautremer:

http://loscuentosdelacaputxeta.blogspot.com.es/2013/02/sentimento-carlo-norac-y-rebecca.html

https://cuentosdepukka.wordpress.com/2012/01/23/carl-norac-rebk-dautremer-sentimento/

I un elefant, l´elefant d´Alanga, l´orellut... sentimento... orellut. Pam Pam !!

No direm que s´ha trencat el TRAM a la primera de canvi i sí que s´ha encertat amb Ramón Mª Calderé, l´entrenador de Vila-rodona. 

Esperant l´any de l´ascens, bones lectures i BON NADAL A TOT HOM !! 

Pròrroga:

José Luis Tirado Josety, autor de ...Y fuimos albinegros i Del Sequiol a Castalia estava convidat però va declinar. Una llàstima.

Atunero! a Castàlia va fer la treta d´honor un... torero ! per què no un bou ? i a més albinegre?

4 comentaris:

  1. Bon Nadal i molts llibres empeltats d'albinegrisme!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Xavi, igualment BON NADAL i que l´empelt siga fructífer !

      Elimina
  2. Ah, sí, misser Hoangho, jo faré la treta d'honor i també anivellaré la gespa de Castàlia, un excel·lent menú de Nadal, muuuuuuuuuu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé, estimat bou, tu sí que ets albinegre de pro. I si a més ets manitas i apanyes les llums foses dels focus la família albinegra t´ho agraïrà i el Consistori també. No et passes amb la fartà perquè la gespa està molt bé, és un dels secrets per a esta resurrecció més la qualitat dels xicotets quan se junten, com al Barça ! Cana, Rubén + Pino amb el gran Meseguer (menys mal que Calderé l´ha re-descobert) ens han fet tornar a vore futbol i il.lusionar-nos als malalts orelluts.

      Muuuuuuu (gràcies, amic bou) i Mu Mu Muuuuuu (PPO)

      Elimina