diumenge, 21 d’abril del 2013

Al sud de Granada. Podria ser...



Aquesta entrada podria ser cultural, espere ho siga, sempre amb alguna inevitable referència en vessant futbolera i com no albinegra. Sabina cante: Emociones fuertes buscadlas en otra canción... emocions culturals fortes no però sí una pinzellada de la visita a la bonica Granà. Anem de lo més mundà a lo més celestial, o a l´inrevés, això cadascú jutjarà:



Al sud de Granada (podria ser la novel.la de Gerald Brenan) estava l´hotel, molt modern. El wàter, molt modern també: Què és el shower? ...

Al sud de Granada apareix una gran infraestructura: Los Cármenes (podrien ser les cases de l´Albaicín), estadi del Granada C.F. Vam acudir a buscar a Pina, pol.lèmic expresident del Ciudad de Murcia, actual del Granada, però el recinte està completament barrat.








Continus senyals de la història, bona i dolenta, del C.E.Castelló: jugadors, personatges i personajillos:




Pont romà al riu Genil. Lo important és l´autobús, on posa JIMÉNEZ...

Al sud de Granada estan las Alpujarras. El poble potser més representatiu es diu Pampaneira. Em va donar per taralejar el nostre himne de forma compulsiva:


Vista de BUBIÓN des de Pampaneira.



TREVELEZ. Pam pam pernils !


A Andalucia tampoc sotarren les restes arqueològiques:

GRANADA. Madraça o Universitat àrab o Ajuntament vell. Protegides amb cristall.

GUADIX. Restes romanes. Anaven a fer un aparcament però no hi ha diners, he,he.
GUADIX. En plena plaza de la Constitución, escut dels Reis Catòlics ? Més bé del Caudillo, ha,ha.

Continuem el viatge cap al cel. El pionono, segons la llegenda nom donat en honor al Papa Pio IX , és la gloriosa pilota de frare local. AL SUD DE GRANADA podria ser... els vam tastar.



Els Cuentos de la Alhambra (podria ser el llibre de Washington Irving ) els deixem per altra ocasió...



5 comentaris:

  1. Preciosa visita a Granada. Esta es la segunda visita a Granada que hago en cinco minutos jajaja

    ResponElimina
  2. Molt boniques les fotos, misser Hoangho. Enhorabona! Digue-li vostè als del pàrquing de Roma que jo els segaré l'herba gratuïtament, només m'hauran de pagar l'hotel de cinc estrelles i les dietes.

    ResponElimina
  3. Gràcies als dos, es nota teniu molt de món pq no us impresiona el shower, ha,ha.

    La verdad es q es una visita rápida que se puede repetir tantas veces quieras, Papacangrejo. Eso sí, al campo de Quique Pina no entrarás.

    Atunero, el meu ere de quatre i ja he dit molt modern, els de cinc deuen ser el súmmum, ahí només van Barça i Madrid... Camps i Rita, el Rei i... la Pantoja.

    ResponElimina
  4. O es un clàsic dels llanderos granaïnos o vaig estar al mateix hotel fa uns anys. No m'en vaig estar de fer un video explicatiu del artilugi del bany. T'el envie per comunicator

    ResponElimina
    Respostes
    1. L´hotel... al sud-est de la ciutat exactament, molt xulo i propet de LOS CÁRMENES. Es diu ABADES NEVADA PALACE i està al carrer LA SULTANA (no crec q del swing...) Espere el vídeo pel comunicator eixe, ha,ha.

      Gràcies per passar-te, Luis i perdó pel retràs en contestar.

      Elimina